МВР оповести разкриването на 3 убийства

МВР оповести разкриването на 3 убийства  | StandartNews.com

Необичайна активност в работната събота демонстрираха МВР и прокуратурите по места. На брифинги в Бургас, Ямбол и Стара Загора държавното обвинение оповестява информация за 3 отделни разкрити убийства, съобщаваbTV.

Поне привидно, случаят от село Гранитово, Елховско е най-ясен. На 10 март т.г. трима мъже се събрали в дома на единия и, след почерпка, между тях избухнал скандал. В резултат единият е намушкан и умира. Извършителят е задържан, а свидетелят на престъплението е съдействал на разследващите.

В ареста е и убиецът на 85-годишната баба Каля от Медникарово. Ден след Задушница, тя бе открита в дома си зверски пребита. По първоначална информация задържаният е местен 18-годишен младеж, който живее близо до къщата на старицата. Той е блудствал с жената.

Арестуваният учи в Техникума в Гълъбово, като повтаря 11 клас. Той се е занимавал с поправка на електроуреди на съседи. Някои от тях обаче го описват като особен. Няма криминални регистрации, не е и освидетелстван. Живее в мизерия с майка си и баба си.

Най-малко се знае за жестокото убийство на 75-годишен мъж от руенското село Люляково. Колата му е намерена вчера на главен път малко след разклона за селото. Наложила се е намесата на „Гражданска защита", която е изтеглила трупа от близкото дере.

Убиецът е заловен часове по-късно. Според неофициална информация, той е рецидивист, бивш затворник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай