Музикално светило побесня! С тези думи за Софи Маринова

Диригентът се зарече да се късат дипломи

Музикално светило побесня! С тези думи за Софи Маринова | StandartNews.com

Световноизвестният диригент Йордан Камджалов направо побесня и се озъби много яростно на хейтърите.

Поводът е съвместния спектакъл, който подготвят със Софи Маринова „Мистерия и свобода“.Защото моментално след съобщението за новаторския проект мрежата прегря срещу участието на звездата от поп фолка Софи Маринова.

Премиерата е обявена за 30 май в зала 1 на НДК. За първи път ромската перла ще пее освен на български, още на френски, италиански, немски и руски език.

„Спектакълът съчетава три стила-класика, романси  и фолклор. Той няма да е за хора със слаба психика. Ще се късат дипломи! Това е нов етап в музикалното взаимодействие.

Софи Маринова е невероятен творец. С всички колеги, с които говоря признават, че едва ли има по-музикален човек от нея в България. Казват, че има глас, за който едва ли и самата тя подозира! Също, че е един от най-добрите хора в България“, заяви в студиото на „Денят започва“ световното светило.

„Заради МЕГА музикалната циганка скачам в яростна битка с всеки. С всеки, заради музиката, мистерията, свободата. Ние отиваме да правим история, а вие „бедни колеги“ ходете там, където ви заведе злобата“, бясно защити Софи Маринова световното музикално светило пише Клюки бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Съгласен
преди 1 месец

Прав е !!!

Откажи
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи