„Моя страна” на сцената на Чудесата

Ожесточената битка за първото място в патриотичната класацията на в. „Стандрат” продължава

„Моя страна” на сцената на Чудесата | StandartNews.com

София. Звездни гласове си дават среща на сцената на „Чудесата на България”. Милица Божинова, Миро, Рут Колева, Николина Чакърдъкова, Валя Балканска, Илия Ангелов и Ваня Костова ще се включат в грандиозния спектакъл на „Стандарт” „Чудесата на България” на 3 отомври в НДК. Освен за индивидуални изпълнения, те ще изпеят заедно „Моя страна” на Емил Димитров.

Тогава ще бъдат обявени и резултатите от онлайн гласуването за българските чудеса в ЮНЕСКО - класация, която се осъществява като част от кампанията "Чудесата на България" на "Стандарт". Тя се провежда с подкрепата на М-Тел и търговска верига „Зора”. Всеки може да даде своите предпочитания на сайта bgchudesa.com.

Ожесточената битка за първото място в категорията "Материално наследство" продължава. Белоградчик и Магурата водят пред крепостта Баба Вида само с 2% разлика. Аладжа манастир пък твърдо е заел третото място. Майсторите на кукли от шума продължават да са убедителни първенци в раздела "Нематериално наследство". След тях са чипровските килими и дядо Кирил от Божевци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай