Монахиня със зловещо пророчество

Елена Айело предупредила за големи катаклизми през 2031-а

Монахиня със зловещо пророчество | StandartNews.com

Светът ще премине през големи катаклизми. Всички, които са забогатели незаконно, ще загинат. Злите сили няма да оставят шанс доброто да победи и човечеството няма да може да се справи без помощ отгоре. Това предупредила монахинята Елена Айело, която е била известна през миналия век със своите пророчества. Тя предрекла, че 70 години след смъртта й - през 2031-а, над света ще надвисни голямо зло.

Преди да стане монахиня Елена е официално диагностицирана с рак на стомаха в последен стадий. Лекарите не й давали надежда, но жената се молила и се зарекла пред Света Богородица, че ще служи на Господ, ако бъде спасена. След поредното видение жената е излекувана почти изведнъж, което е потвърдено от многобройни свидетели. Именно за това чудо тя е обявена за светица през 2011-а. 

След като чудото се случило, тя се записала като доброволец и като медицинска сестра помагала на ранените по време на Първата световна война. Тогава ръцете й кървели на същите места, където били заковани крайниците на Христос. Жената започнала да получава и видения. Прогнозите й за предстоящите събития били точни. Тя разказвала за Втората световна война и как войските на фашистка Германия, ще бъдат сразени. 

Елена била много притеснена, че хората се отдалечават от духовността и предпочитат материални ценности и облаги. Тя била категорична, че това ще завърши с голямо бедствие за Земята. Предупредила, че са нужни правилно действие, правилно поведение по закона на исконните човешки ценности, за да се увеличава доброто - сега, докато на планетата все още има достатъчно светлина. Защото злото може да бъде предотвратено и да се прогони тъмнината. Според Елена всеки праведен човек, който живее с Бог в сърцето си, ще запази душата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай