Момиченце на 8 г., жертва на сексуално насилие в Кърджалийско

Момиченце на 8 г., жертва на сексуално насилие в Кърджалийско | StandartNews.com

Напил се и примамил детето след училище край язовир

Кърджали. Нова трагедия с гавра с дете разтърси България. 8-годишно момиченце е било причакано след училище и изнасилено. Драмата се разиграла на 2 октомври вечерта в землището на кърджалийското село Калоянци.

Зам. окръжният прокурор в родопския град Димитрина Делчева съобщи, че по случая има задържан, който е настанен принудително за лечение и изследване в психиатрия. Детето е в болница в Пловдив с разкъсвания, назначена му е съдебно-медицинска експертиза.

Детето всеки ден пътувало с още 10 хлапета с училищен рейс до близкото село Перелик, където учело. След като автобусът върнал децата в Калоянци, момичето се заиграло с връстници, преди да се прибере. По някое време било примамено от педофила и отведено в землището на селото, където мъжът го изнасилил.

Родителите на момичето са безработни. На 2 октомври детето играело навън, но след като към 19 ч не се прибрало, близките започнали да го търсят. Открили го към 22 часа извън селото.

Насилникът е 40-годишен, бил любител на чашката, обясниха хора от Калоянци, но се въздържаха от повече подробности. След сигнала, подаден от родители, педофилът бил открит между 22 и 23 часа в района на яз. "Студен кладенец".

"Инцидентът е станал след учебни занятия. Момичето е във втори клас. Не сме се срещали с родителите, защото в този момент са притеснени, ходят по болници. Детето е будно, не сме забелязали нещо особено в поведението. В училище не се коментира случаят, явно и останалите деца са предупредени от родителите си да не говорят", разказаха учители от основното училище в Перперек, където учи жертвата на насилието.

"Напих се и ми се прииска секс", заявил след задържането си психопатът Осман, пише 24rodopi.com. Според сайта арестуваният е от влиятелен род и хората в Калоянци се опасяват, че случаят ще бъде потулен. Срещу него има досъдебно производство за изнасилване на малолетно лице в с. Калоянци. Разследването се наблюдава от Окръжна прокуратура-Кърджали. Насилникът е 40-годишен, има семейство и едно дете, обясниха хора от Калоянци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай