Вторник,

Момиче от Ергенът е потресено! Невероятни думи

От: Редактор -
5639
Момиче от Ергенът е потресено! Невероятни думи
A
A
A

Нова драма се разигра в скандалното тв шоу Ергенът.

Една от участничките в предаването Пам Веридис се разплака след грозна шега по неин адрес. При една от игрите с останалите кандидатки за сърцето на Евгени Генчев някой написа за нея прякор Глиган Пешо.

Тя първо го прие с усмивка, но след това не сдържа сълзите си и се изповяда пред камерата.

"Не мога да повярвам, че има момичета, които ми казват, че ме харесват, които ми казват: "Да, ти си страхотна", виждат някакви качества, а после ги виждам как се смеят на тези шеги. Такива неща ми отключват тези събития тук, които съм мислила, че съм ги излекувала напълно. Това е ужасно.

Аз не съм очаквала жени да се държат по този начин. Някои от тях изглеждат толкова зашеметяващо. Аз не мога да отрека тяхната визуална красота. И изведнъж, когато ги опознаеш и видиш някакъв поведенчески модел, искаш да избягаш и никога повече да не ги доближаваш", проплака тя.

"Просто съм изключително разочарована. Не искам да има такива жени, които не се замислят, че всеки може да е различен. И не знаят изобщо каква е историята на всеки. Тези момичета не знаят какво е да си скъсваш задника и да тренираш всеки ден, и да си супер супер смачкан.

Да имаш супер много проблеми и стрес, и хранителни проблеми, които да лекуваш. И след това да дойде да те смачка. Има толкова момичета, които страдат от някакви заболявания. Дали свързани с жлези, дали свързани с хранителни проблеми. И най-накрая си хващат приятел, който спи с тях и ги обижда, че не са достатъчно красиви.

Ужасно е. Просто не мога да повярвам. И не знам тези момичета явно нямат достатъчно опит и не знаят колко коварен е живота, не знаят как може един ден да си тук, а на следващия ден да си на дъното. Не им пожелавам да им се случва никога", каза Пам пред камерата.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com