Момиче на Бонд отказа Бен Афлек от любовта

След раздялата с Ана де Армас, актьорът предпочита да се фокусира върху себе си

Момиче на Бонд отказа Бен Афлек от любовта | StandartNews.com

Новото момиче на Бонд - Ана де Армас, отказа Бен Афлек от любовта. След като холивудските звезди се разделиха, актьорът смята на остане необвързан за в бъдеще. Двукратният носител на "Оскар" скъса с колежката си миналата седмица и се говори, че двамата прекратили аферата си по телефона.

"Бен приема, че ще му е по-добре за известно време да бъде сам. Освен ако не стане чудо и Ана не се върне с молба да опитат отново", казва източник, близък до актьора, пред британския вестник "Mirror".

Афлек искал да постави себе си и децата си на преден план пред евентуални бъдещи връзки и приятелите му вече се шегували с него, че е дал обет за безбрачие. Предстои да се разбере дали Бен може да остане сам за дълго време, отбелязва източникът. Близките на Афлек също така го съветвали да работи върху себе си и да престане да се впуска в интензивни връзки, които се разпадат след "медения месец".

Афлек и 32-годишната кубинска актриса се срещнаха през ноември 2019-а в Ню Орлиънс, като за последен път бяха заснети заедно в Санта Моника на 28 ноември миналата година, припомня БТА. Двамата ще трябва да се съберат за промоция на ролите си в трилъра "Дълбока вода" на Ейдриън Лайн, заснет през 2019-а, който трябва да излезе на екран през август тази година.

Трикратният носител на "Златен глобус" има три деца от брака си с Дженифър Гарнър, с която се разведоха през 2018-а. Дъщерите им Серафина и Вайълет са на 12 години и 15 години, а синът им Самюъл ще празнува девети рожден ден на 27 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай