Събота,

Митьо Пищова: Жив съм и скоро няма да умра!

От: Редактор -
2625
Митьо Пищова: Жив съм и скоро няма да умра!
A
A
A

Почитателите на колоритния Митьо Пищова бяха притеснени от грозния слух, който се понесе, че е предал Богу дух.

Новината бе разпространена в началото на пролетта от няколко сайта и национална телевизия. Истината обаче е, че Митьо Пищова е жив и се глези в компанията на две 23-годишни зайчета на спа процедури в Сандански, пише Клюки.бг.

Докато си гледа кефа се чудил защо приятелите му не спрели да го търсят, мислейки си, че с него се е случило нещо.

Митьо Пищова е категоричен, че слуховете за смъртта му са силно преувеличени от злобари и завистници. Предполага, че слухът е дело на някой прос*ак, тъй като му завиждат, че спи между две мадами и всеки ден е в различни градове, ползва президентски апартаменти и все още има приятели от мутренските времена, които продължават да му помагат финансово.

В типичния си стил отбелязва, че хората го мразят, защото чу*а жените им и недоумява защо те самите не го правят.  Според него му завиждат и заради това, че не могат да живеят като бохеми и да си лягат с малки палавници. Дори не се били научили да ядат и пият правилно, нито пък да ползват хотели и добавя, че той спи безплатно в тях.

Разбрал, че е издъхнал в хотел в Сандански, докато гледал телевизия. След това телефонът му се продънил от звънене от негови приятели, които се притеснили, че мълвата е истина. Категоричен е, че не е умрял и няма да умре скоро.

Не на последно място, Митьо заявява: „Гадове, Митьо Пищова няма да умре скоро! Има поверие, че когато някой погребат приживе, той ще живее почти век.“ В допълнение посочва, че подготвя конкурс за красавици, който ще се проведе скоро във Велинград.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com