Мистерията с Мис България! Още изненади

Спекулациите с Елизабет Кравец не спират

Мистерията с Мис България! Още изненади | StandartNews.com

Мистерията с някои неща около Мис Бългалия 2023 продължава.

Спази се традицията актуалната Мис България - Елизабет Кравец, да бъде атакувана с всевъзможни съмнения, обвинения, критика, както се случва неизменно през последните години, пише "Уикенд", 

В случая това, което вълнува най-много обществото е произхода на красавицата от Варна, която твърди, че се чувства българка въпреки смесения си произход. А другите истини, които изплуваха за Кравец, ще ви накарат да онемеете за пореден път.

Първо, оказва се, че истинското й име не е Елизабет, а Елизавета, а това става ясно от предишни нейни медийни изяви, а и от Фейсбук профила й, където пише "Елизабет", но се вижда, че е коригирано, защото линкът се казва "елизавета-кравец".

Под името Елизавета гостува и в "Шоуто на Слави" преди 4 години. След това има статии, в които се споменава именно като Елизавета, а и точно с това име печели онлайн вота на Мис Варна", пише "Уикенд".

Не е ясно защо миската си е сменила името и какво не харесва в истинското си.

Второ, тя има три жителства – украинско, израелско и българско. Родена е в Украйна, но баща й е евреин. Майка й пък е българка и семейството живее в България от 12 години насам.

Интересна подробност е, че 17-годишната Мис България 2023 никога не е била виждана с гадже. Според някои дори е още девствена, което е жив шок, предвид външността й. Може би е твърде взискателна и чака принца на бял кон, пише още изданието. Не е известно тя да има корекции по себе си, но и засега самата тя твърди, че се чувства съвършена и няма потребност да коригира нищо, добавя Шоу Блиц..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай