Мистерия! Кой ли ще е новият водещ на “Фермата”

Все още не се знае името му

Мистерия! Кой ли ще е новият водещ на “Фермата” | StandartNews.com

Иван и Андрей ще вкартат нов ко-водещ в риалитито. За момента обаче не съобщават коя ще е персоната, която ще застане между тях. Предполага се, че е познато име и не става въпрос за ново лице. Този сезон "Фермата" ще върви под мотото „Нишката на живота“ и стартира на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч., за да отвори нова страница в историята си, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. „Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си.

Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции.

И тази есен зрителите на bTV ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и интересни участници. Най-великата игра за знания в света – „Стани богат“, ще бъде във фокуса на забавлението в ефира на медията и през новия телевизионен сезон. След изключителния успех на специалния благотворителен сезон на играта това лято, който подкрепи осем достойни каузи за бъдещето, водещият Михаил Билалов ще посрещне отново любознателни и знаещи участници в студиото на „Стани богат“. Новият сезон на любимата игра ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.

Кулинарното шоу „MasterChef“, се завръща на 8 септември (петък) от 20:00 ч. и ще зарадва зрителите с „нов вкус“, поднесен от ново, авторитетно жури. В очакване да бъдат изненадани с невиждани умения, креативни решения, техники, отдаденост и страст към храната, шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов ще посрещнат новите претенденти за титлата „MasterChef на България“ и голямата награда от 100 000 лева, в чисто новото студио на предаването.

Тази есен музикалното шоу „Гласът на България“ ще отбележи своето десето издание в родния ефир, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – Мария Илиева, Дара, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. „Кастингите на тъмно“, които стартират на 10 септември (неделя) от 20:00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Битките между участниците ще са още по-напрегнати, а надпреварата между самите треньори ще бъде по-оспорвана от всякога.

И в новия телевизионен сезон Николаос Цитиридис оцелява! От bTV съобщават, че шоуто му се завръща със своя осми сезон на 8 септември (петък), точно в 22:00 ч. Всяка петъчна вечер Николаос, бендът и целият екип на предаването ще продължат да забавляват зрителите с хумор, коментари и интервюта с български и международни знаменитости, както и много нови и неочаквани рубрики. През новия сезон зрителите ще излязат на сцената на шоуто, а как точно ще се случи това, ще стане ясно скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай