Вторник,

Мистериозно писмо подпали страстите в "Ергенът"

От: СТАНДАРТ -
1833
Мистериозно писмо подпали страстите в "Ергенът"
A
A
A

Мистериозно писмо уж писано от Валерия подпали страстите около "Ергенът". Втори ден мрежата ври и кипи кой е авторът на крайно красивия и романтичен текст. Зрителите са категорични, че той не отговаря на стила и изказа на Валерия.

Затова мнозина смятат, че писмото е уловка и дори измама.

В епизода с писмото, с което Валерия се опита да си върне поувехналите чувства на Евгени, зрителите на „Ергенът“ не видяха изблик на искрени емоции, а нещо съвсем различно.

Доста от феновете изобщо не допускат, че е възможно Валерия да е написала нещо толкова романтично, особено ако се съди по тона, с който хока противничките си. Някои отиват е една крачка по-напред и сочат автора – певицата, писател и дизайнер Ваня Щерева. Както е известно, тя участва в продукцията, макар и да казва точно как.

На практика няма риалити, което да не е обвинявано, че манипулира участниците и създава изкуствено уж естествени обрати. Със сигурност сценаристите имат много отговорна роля в подобни предавания, но понеже тя не е съвсем ясна на аудиторията, винаги остава място за спекулации, пише vihrogon.bg.

И такива не липсват в коментарите във Фейсбук:„Чудесно писмо! Поздравления за сценаристите! Не ми се вярва писмото да е писано от Валерия. Такава злобарка няма как да напише такова писмо. Все повече я ненавиждам с всяка нейна изява с цел да се хареса на Ергенът".

„Това писмо е много романтично. Е, възможно е да е подготвено от самата Ваня Щерева, за която казват, че е в екипа по такива задачи. Досега не съм чула Валерия да се изказва по този начин. Но, независимо кой го е писал, писмото наистина е хубаво. Малко е неадекватно към истината за ситуацията, обаче. Никъде не се споменава колко е разочарована, объркана, несигурна и ревнува…“

„Не мисля, че Валерия има умствения капацитет да напише подобни смислени редове, след като на коментарите си личи какъв език има“.

Тук всъщност идва и най-сериозният въпрос. Писмото видимо промени поведението на Евгени или както написа един коментатор в социалната мрежа: „На Ергени все едно му съобщиха, че Германия е нападнала СССР…“

Ако именно писмото стане причина той да промени поведението си, съмненията, че предаването е „нагласено“ само ще се засилят. Това със сигурност ще се отрази и на броя на зрителите, и на начина, по който те гледат „Ергенът“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com