Петък,

Мисис България Роксана Кирилова подкрепя спорта с изложба

От: Стандарт -
Мисис България Роксана Кирилова подкрепя спорта с изложба
A
A
A

Мисис България Роксана Кирилова и Фондация „С любов към теб“ подкрепят спортa с изложба. Снимките в нея са направени на всички достъпни за спорт места във Варна и имат за цел да покажат, че желанието да спортуваш трябва да е по-голямо от оправданието, че нямаш средства.

По покана на Роксана Кирилова, специален гост на откриване на изложбата беше едно от златните момичета на България по художествена гимнастика - Ренета Камберова, световна шампионка и олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016 г., а сега мениджър на спорта в родния си град Пазарджик. Тя трогна гостите с посланието, което отправи към Мисис България: “Бог сбъдва молитвите на някой чрез теб, а аз съм сигурна, че именно ти ще си човекът, който ще сбъдне много, много молитви, защото когато човек иска да прави добро, то със сигурност това добро е водено от любовта, която струи от теб“, каза Камберова.

Снимките от изложбата могат да бъдат разгледани в касовото фоайе на Фестивален и конгресен център - Варна до 5-ти септември, като след това ще бъдат дарени от Фондация “С Любов към Теб” във варненско училище, за да стимулират децата да спортуват.

Бизнесдамата Роксана Кирилова е участвала много благотворителни инициативи. Красавицата не пропуска кампаниите на Фондация ”Мечта за дете”, участвала е в първата благотворителна инициатива на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в кампанията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни продукти и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многобройни подаръци. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure. Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София“ , направиха дарение за Детски дневен център „Света Неделя“ за деца с увреждания в община Сандански.

Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова присъства на събитие на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова дари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена изостаналост в с. Подгумер.

Роксана Кирилова се присъедини и към проекта на „Златен Рожен“ и The Wine Inside „Културно наследство“, които участват в инициативата на Българската асоциация на винените професионалисти – „Празнувам с българско вино“. Първото български вино, отлежало в манастир, бе създадено, за да съберат средства за реставрация на стенописите на Роженския манастир.

На Великден 2021 г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена изостаналост „Светлина за нас“ в гр. София, за да им вдъхне надежда и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на наградите „Business and Fashion Woman“ от „Business & Fashion Awards“, „Бизнес дама на годината” в категория „Благотворителност”, голямата награда в раздел „Благотворителност“ на MRS Bulgaria First Lady Awards и др.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички