Мис Футбол помага на болна врачанка

Мис Футбол помага на болна врачанка | StandartNews.com

Радост Тодорова ще водеща на благотворителния концерт

Мис Национален Отбор по футбол Радост Тодорова ще влезе в ново амплоа. Красавицата ще е водещ на 29 януари по време на благотворителния концерт в помощ на 29-годишната Мария Петкова, болна от левкемия. В една от залите на община Враца ще пеят рапърите от група "СкандаУ", с които Радост имаше общи проекти в миналото. Началото на концерта е в 19,00 ч. Събитието ще бъде без вход, но ще бъде поставена урна, в която хората ще могат да пускат даренията си. "Искрено се надявам да напълним залата и да съберем максимално много средства за Мими", заяви за "Стандарт" Радост.

Инициатива е на Надежда Георгиева и Мария Георгиева, които организират формата "Талантите на Северозапада". Доста участници от този формат също ще се включат. "От 2012 г. се опитваме да се установим във Враца и околията като организация, която събира таланти и им дава тласък и ръка да продължат напред. Тази година започваме с една друга кауза - "Нека помогнем на Мими".

Мария Петрова е на 29 години, има 7-годишна дъщеря. През ноември научава тежката новина, че е болна от левкемия. За да се излекува тя се нуждае от трансплантация на костен мозък. Донорът е намерен в Германия, а необходимата сума за операцията е в размер на 150 000 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай