Вторник,

Миро се изповяда: Живеех от чашка на чашка

От: Агенция Стандарт -
2451
Миро се изповяда: Живеех от чашка на чашка
A
A
A

През януари Миро изненада познатите си като сподели снимки от Малдивите. Певецът е известен с това, че предпочита по-студени дестинации, но този път е направил изключение, тъй като е искал да направи подарък на съпругата си Елица.

Тяхната връзка е доста особена, защото през голяма част от времето е от разстояние, но Миро сподели, че това не е голям проблем и успяват да прекарват достатъчно време заедно.

На 7 януари изпълнителят сподели, че отбелязва 3 години откакто е трезвен. За зрителите на bTV той потвърди това и разкри, че се притеснява да не консумира алкохол дори случайно – в лекарства или в сладкиши.

Изглежда Миро е имал сериозен проблем с алкохола, който е радва, че е разрешил.

„Сега имам повече спомени“, каза той. „Като казвах, че пия, имам предвид, че пиех много. Събуждах се с алкохол. Живеех от чашка на чашка.“

Той разкри, че не може да каже как е намерил воля да спре, защото не е намерил. Отказът му от алкохола е бил чудодейно мигновено освобождение.

Миро е благодарен на по-висша сила не само за успеха си в борбата срещу алкохолизма, но и за музиката си. Той признава, че много често има усещането, че не той е създател на песните са, а те са подарък от небето.

След около два месеца Миро навършва 46 години и планира да издаде нов албум по този повод.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com