Мира Добрева и Жоро Торнев в отворен брак

Тв водещата от години преглъща изневерите на режисьора

Мира Добрева и Жоро Торнев в отворен брак | StandartNews.com

Мира Добрева и Жоро Торнев са стигнали до нов етап на връзката си – модерния на запад „отворен брак“, след като журналистката за пореден път разкрила изневяра на съпруга си. От години Добрева се опитва да се пребори със страстта на мъжа си към чужди жени, като неведнъж се е заричала, че ще го изостави, ще се разведе, а заплахите, че се изнасяла от общото им жилище, съседите чували ежеседмично. Затова сега се е принудила да му даде известен толеранс и да го остави да се среща с любовниците си, за да продължават да се водят съпрузи.

Известно време и двамата се преструваха ,че всичко между тях е цветя и рози. Наскоро обаче пак преминали през драматичен период, който обаче тв звездата на БНТ преживяла по-леко и приемала новата им брачна форма философски. „След като разбрах за изневярата, спрях да му гладя ризите“, призвана Мира. Тя обаче отрича слуховете, че двамата спят в отделни спални. И то поради причина, че в апартамента няма толкова стаи. „Ако имаше, може би щяхме да спим отделно“, смее се Добрева. Тя потвърждава, че документално с Торнев се водят мъж и жена. „Емоционално – също. Е, от време на време физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро, това дава спокойствие и на двамата“.

За момента само Торнев се възползвал от разрешението на жена си да води страничен любовен живот. Журналистката, известна с консервативните си разбирания, нямала забежки, но пък се радвала на неспирен мъжки интерес. Под снимките й се виждат изобилия от коментари, на които Мира отговоря с охота, пише „Ретро“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай