Милионерът Росен проспал петица

Заключил "златния" фиш в банка, носи ксерокопие в джоба си

Милионерът Росен проспал петица | StandartNews.com

Перник. Перничанинът Росен Русимов, който удари 4,7 млн. от тотото, се оказа заклет хазартаджия. Роден е да залага, а слуката му е по-добра и от най-печения авджия. Русимов е истински кошмар за тотото - добре, че често не търси дребните си печалби. "Иначе ще ги вкарам в голям разход", шегува се щастливецът.

"Какъв милионер съм аз! Вече съм похарчил парите!" - така отвръща на интереса към себе си "най-пресният" бг милионер Росен Русимов. Още вчера той обяви, че ще налее почти целия джакпот в бизнеса си - ще даде милионите за фадроми, машини и камиони за фирмите си. Вече ги бил поръчал и до края на декември и стотинка нямало да му остане.

Късметът на Росен в залаганията обаче е безпрецедентен. Първия си фиш пуснал още като ученик. 16-годишен прекрачил прага на тотото и

оттогава все играе с готови числа

"Върви ми, почти не оставам без улучени тройка или четворка. Обаче рядко си ги взимам. Ето, в джоба ми има фиш с тройка от миналия тираж. Дребните суми обаче не ме вълнуват", отсича пернишкият чешит. Досега най-голямото му постижение е петица. Ударил я миналата година, но я проспал. Зарязал фиша, както всички други на прозореца в кухнята, и се сетил да го провери едва след изтичане на срока за търсене на печалбата. Но хич не го е яд, защото наградата била около 1000 лв. Или поне така предполага, защото дори това не е проверил.

"Аз играя само за джакпот. Всеки понеделник минавам покрай тотото и питам касиерката дали има паднала шестица. Ако няма, захвърлям фиша", разказва Росен. Сега обаче носи в джоба си пресниман вариант на оригиналния фиш с уцеления джакпот. Направил ксерокопие, защото всички приятели искали да им го покаже. Оригиналът заключил в банков сейф. Росен

не казва кога ще ходи до централата

на тотализатора в София, за да се легитимира. Не иска да взима пари на ръка. Чака да му преведат цялата сума на 21 декември.

"Залагал съм и на ротативки, дори си имах собствени", не крие слабите си ангели бизнесменът. Без капка свян признава, че дори е губил 18 бона на машинките в Перник. Не на своите, а на чужди. Не го е яд, че се е набутал толкова здраво. Вкарал пари, които бил изкарал на машинките преди това - откъдето дошло, там отишло.

Интервю с милионера четете във в."Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай