Милица Гладнишка с интимни признания

Разказа ги в предаване по бТВ

Милица Гладнишка с интимни признания | StandartNews.com

Поредното издание на "Кой да знае" поднесе не само нова порция смях и неочаквани знания, но и едно откровение, което живо развълнува всички, включително и водещия Сашо Кадиев.

Хвърли го Милица Гладнишка по време на въпроса, който се падна в една от категориите. Въпросът бе: "За кого трябва да се омъжите, така че бракът да продължи дълго? С възможни отговори: А - Вашият любим от детството, когото сте срещнали по-късно в живота, Б - Вашият бивш шеф, който сега работи другаде и В - За партньор, срещнат по време на ваканция."

Докато Глория Петкова, която бе този път част от отбор Милица, разсъждаваше кое твърдение звучи най-абсурдно, Милица я прекъсна с гръмкото:

"Разделихме се, след три години. Да, той вече работеше на друго място", заяви Гладнишка. В крайна сметка двете с Глория заложиха на отговор А, който се оказа и верен.

Освен култовото признание на Милица Гладнишка, която не за първи път приковава зрителското внимание - не само с ефектни закачки и знания, но и с лични признания, водещият Сашо Кадиев също не пропусна да пофлиртува.

По време на друг от въпросите - "Какво е толкова специалното на козите на Тенеси? С възможни отговори: А - Ако нощуват навън, спят в седнало положение, Б - Припадат при опасност и В - Треперят, когато са гладни", Глория Петкова първоначално изстреля: "Най-абсурдно ми звучи да припадат при опасност. Значи това трябва да е отговорът". Оказа се обаче, че Милица знае вярното и двете маркираха Б.

"Това е нашият отговор, подплатен с много знания и изключително голям интелект", каза Милица. "Вие сте съчетание на ерудиция и еротиция едновременно. Това е уникално!", намери как да се заиграе със смисъла и думите Сашо Кадиев.

Отговорът на дамите наистина се оказа правилен. Припадъкът на тези кози се дължи на наследствен генетичен дефект - конвулсивно състояние, което продължава около 10 секунди. Малко по-късно пък, когато дамският отбор изостана в резултата, Кадиев се изпусна отново: "Момичета, вие сте на ход! Знаете, че вас ви харесвам, вас ви желая, искам вие да спечелите".

"Тях ги желаеш?", учуди се Пъдев. "В добрия смисъл на думата", замаза положението Кадиев.

В крайна сметка двата тима завършиха с равни суми в касите си. А в шоуто за първи път се случи прецедент - освен допълнителния 14 въпрос, който в случая бе: "Колко епизода има сериалът "На всеки километър"? За куриоз, тъй като двата отбора посочиха едно и също число - 20, се стигна до равенството и за първи път се наложи да има и 15 въпрос. Той гласеше: "Колко километра е разстоянието от София до Варна по въздушен път? Отбор "Гладнишка" отговориха 300, а отбор "Пъдев" - 401. Официално разстоянието София - Варна е 525 км, ако пътувате с кола. По въздушен път дистанцията е 378 км. Така Никеца и Пъдев спечелиха 2400 лева за публиката зад тях, пише show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи