Миглена Ангелова заряза годеник №5

Тв водещата с домочадието във Франция

Миглена Ангелова заряза годеник №5 | StandartNews.com

Миглена Ангелова затвърждава славата си на мъжемелачка, "отлюспвайки" поредния  годеник – бизнесмена Кузман Примджанов. Близки до тв водещата издават, че още в началото на лятото тя и 9 години по-младият от нея изгорник се скарали жестоко и сложили край на 3-годишната си връзка, пише Пик. Каква е причината за раздора, не е ясно, но Миглена доказа, че е отсвирила последния си възлюбен, след като не се появи на тържеството по случай рождения му ден в столичен бар. В същото време тя се е отдала на живот във Франция, където заминала, за да бъде близо до децата и внуците си.

Двамата с Кузман се залюбиха след триумфалната победа на Миглена в риалити шоуто „ВИП Брадър“ 2016. Известно време тя криеше, че върти любов с младия бизнесмен, тъй като той също е бил семеен и с деца. После обаче двамата не спираха да пътешестват по света и у нас и да афишират любовта си по снимки в социалните мрежи. От 3 месеца насам обаче романтични кадри липсват, а сърцето на Миглена отново е свободно. „Този път поне няма да има развод, защото до сватба така и не се стигна“, коментират хора от приятелското обкръжение на Мадам „Искрено и лично“.

Припомняме, че скандалната тв звезда има зад гърба си общо 4 провалени брака. Първият ѝ съпруг, Петър, е баща на голямата ѝ дъщеря Дора. За него Миглена се омъжила, защото не искала да живее повече с родителите си. Напуснала го малко, след като им се родила щерка, защото той бил обикновен шофьор със скромни доходи, а тя копнеела за звездна кариера и висок стандарт. Прясно разведена и с дете, тя успяла да омае милиционера Андрей, от когото има две близначки – Стефани и Андреа. Той обаче непрекъснато я командвал, а тя се чувствала като арестант в дома ѝ. Така се стигнало и до втория развод. Вече майка на три деца, Миглена не се отказва да намери любовта и в русенската телевизия, откъдето тръгва кариерата ѝ, се среща с оператора Калчо. Той бил добряк, приел децата ѝ като свои, а по-късно двамата станали родители и на син. Идилията обаче приключва бързо, защото Миглена искала да живее в София, а Калчо настоявал да останат в Русе. 

Журналистката приема шеговитото прозвище госпожа „4-4-4“ заради бизнесмена Живко Чакръкчиев, с когото се ожениха на пищна сватба през 2007 г. Уж перфектният съпруг, чиято фамилия тв звездата носеше с гордост, се оказа фалшив милионер с редица дългове. Красивата им любовна история свърши с грозен развод и размяна на престрелки в медиите, а след раздялата с фаталната Миглена Живко удари дъното и остана без пукнат лев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай