Миглена Ангелова се връща на екран

Тя ще води собствено предаване по първата здравна телевизия у нас

Миглена Ангелова се връща на екран | StandartNews.com

Миглена Ангелова се готви за завръщането си на малкия екран. Журналистката ще води собствено предаване по първата у нас здравна телевизия Code Health TV. Ангелова ще има пълна свобода в избора на гости и в съдържанието на разговорите с тях, разкри самата тя пред Блиц. Снимките за шоуто вече са започнали и Миглена споделя, че засега всички са доволни от резултата. 

Ангелова също така е рестартирала канала на "Искрено и лично" в YouTube. "До този момент от време на време поствахме някое старо издание или интервю с мое участие. Сега се качват разговори - подчертавам разговори, а не интервюта - с личности, които са ми интересни", изтъкна водещата. 

За разликите между двата формата, Миглена каза: "Идеята е да направим от суровия материал, който записваме за около час и двадесет минути в студиото, телевизионно издание и издание за ютуб. Телевизионният канал и платформата за видеосподеляне са две различни медии, със своята специфика и цели. Затова един и същ гост ще изглежда различно в телевизионния вариант и в ютуб варианта, като изданията на екрана ще изпреварват тези оналйн с около десет дни. Общото между тях е дълбочината".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай