Меркурий носи любов и нови срещи

Меркурий носи любов и нови срещи | StandartNews.com

Предстоят приятни пътувания, които дълго ще се помнят

Внимавайте на кого се доверявате до 17 юни, може да ви използват

Страхотната страна на тази седмица са нейните благоприятни вибрации, предразполагащи ни да мислим за създаването на партньорство, за уплътняване на качеството на актуалните връзки.

Елементи от аспектите между транзитиращите планети Слънце и Уран раздвижват нашето въображение, когато става дума за общуване, за привличане на чуждото внимание. Разбира се, най-много ще спечелят от този подтик контактите, изградени върху интимно-любовна основа. При наличието на условия и на основaние, те ще се задълбочат или ще преминат в нова форма.

Заедно с описаното звездно съчетание, през седемдневието ще действат напълно синхронно транзитиращото Слънце и Венера, респективно Венера/Уран.

В практиката на живота всички тези планети, когато съвместяват енергиите си, предоставят поле за представяне на изключителни възможности на т.нaр. положителното мислене. За неговата сила чуваме доста често напоследък. Питали са ме как се разпознават благоприятните промени, постигнати под неговото въздействие?

Седмицата от 11 до 17 юни може да даде пример с множеството нови срещи и с новосъздадените контакти, с реализираните кратки, но приятни пътувания или отдих, които ще се помнят. Друг пример е направеният сега отличен избор на дреха, аксесоар, прическа. С тях ние ще изглеждаме (или ще си мислим) зашеметяващо не само в собствените си очи.
През целия период планетата Меркурий от зодиакалния знак Близнаци се опитва да догони Слънцето и Венера. В превод, тази ситуация означава, че духовността е в подем и че сме изкусени от силата на изкуството и на окултното.
Аспектите имат и друга страна:

там, където силите ни не достигат, а опитът ни не запълва празнотите в нашите познания, вероятно, ще се появят хора, готови да предложат услугите си. Много внимателно претегляйте дали са доброжелателни или са готови умело да използват незапълнената ниша в свой интерес?

През подобни периоди се наблюдава ръст на доносите и интригите, на разпространението на клюки.

Овен
Харчите щедро за себе си

Вашите фантазии и желания са безгранични. Мислите мащабно, действате с визия за бъдещето, но не забравяте да украсите делника си. Присъствието на успоредно придвижващи се по Зодиака Слънце, Меркурий и Венера ви подтиква да се вглеждате в себе си, в света наоколо, но не, за да критикувате, а да одобрявате поведението на близките и обичани хора. Вие сте щедри и към себе си. На 14 и 15 юни не устоявате на изкушението на витрините, на предложенията на агенциите за пътувания и пътешествия. На работното място изобретателността ви ще се прояви различно: ще пленявате и ще вдъхвате смелост на околните. Използвайте новата ситуация за раздвижване на отношенията с колегите, общувайте с конкурентите или с клиентите, както и с хората, на които разчитате да придвижват важен за вас въпрос.

Телец
Радикалните промени са неизбежни

С днешна дата животът и настроението ви е изцяло под ваша власт. Планетните аспекти, за които говоря във въведението, заобикалят вашата зодиакална територия или едва-едва я докосват. Излиза, че отговорността за действията пада върху вашите плещи. Това го знаят заобикалящите и очакват от вас да поемете инициативата. Ако не го направите, нищо съществено няма да се случи в рамките на периода. Присъствието на Меркурий в Близнаци от 13 юни изисква да приемате друго мнение, да не сте скептични към новопоявилите се предложения. Не е здравословно да се живее нащрек. Все някому трябва да гласувате доверие. Ще се наложи да се съгласите с мен, когато усетите умората. При мнозина тя ще подкопае кондицията им. Редно е сами да разпределите тежестите и отговорностите през седмицата, за да ви остане време да помислите за здравето си, да промени в режима на живот и хранене.

Близнаци
Всички говорят зад гърба ви

Дойде моментът да сте самите себе си. Не е необходимо да се притеснявате, че сте непостоянни и любопитни, с една дума - неразбираеми за околните. Те са изключително впечатлени от личността ви, говорят постоянно за вас и зад гърба ви. Вярно е също, че тяхното любопитство на моменти ви идва в повече. Така ще е и на 16 и 17 юни. Тези дати идват с нови ангажименти и отговорности. Всъщност, присъствието на активни аспекти на вашия звезден управител, планетата Меркурий, с останалите небесни тела, предпоставя появата на нови линии, нови лица и на нови ситуации в делника ви. Вие все още прикривате интереса си към тях, тъй като не сте убедени, че заслужават внимание. В самия край на периода мнозина ще определят, че любовта и отношенията в партньорството продължават да са за тях тема номер едно. Възможно е, датите 15 - 17 юни да предоставят и сцена за подобен род разговори.

Рак
Подкрепа на работното място

Вие сте настроени миролюбиво и искате да прегърнете света. Е, не чак целия. Държите се така, че всички, с които ще имате досег през периода, ви стават фенове. Имате поддръжници за каузите си, имате защитници на работното място, докато спорите с началството. Не ви липсват и обожатели. Допускам, че вие ще отделите най-много време именно на отношенията с лично-интимен характер. Ще подчертая, че те се появяват в подходящия момент, тъй като днес вие имате нужда от раздведряване на погледа. Предсказва го общият тон на атмосферата през седмицата, предразполагащ ви към спокойствие. Дайте си повече време за реакция, за да вървят нещата както следва.

Лъв
Отложете почивката за по-късно

Толкова сте сериозни и делови. Предходните седмици бяха изнервящ и напрегнат период. Вие отговорихте достойно на изпитанията, пратени ви от живота. И днес сте готови да работите неуморно. Оползотворете дните за довършване на започнатото и не ги поставяйте в календара с почивките. 16 и 17 юни са вашите силни дни. Ще постигнете нещата, подготвяни с месеци и ще се насладите на успеха. Ще поясня, че ви радват не парите и материалностите, които сте подсигурили. Вие цените преди всичко факта, че сте постигнали разбирателство. Припокриването на въздействия от страна на Меркурий и Венера ще ви направят едновременно лекомислени и наивни в сферата на взаимоотношенията. Другата страна има своя гледна точка и ще я отстоява. Ако се впуснете да претегляте кой какво е дал и колко е получил, резултатът ще са кавги и думи, казани на висок тон.

Дева
Не влизайте в спорни ситуации

Вие сте изтъкани от идеи и изобретателността ви е в подем. Не приемате нищо наготово. Искате да прокарате своя линия във всичко. Достигате върхове в своя максимализъм. Всичко ще е наред до момента, в който сами управлявате нещата. Колко дълго ще е възможно? Ако продължите след това да настоявате нещата да се случват, както вие искате, ще трябва да действате сами или да влезете в конфронтация. Хем го разбирате, хем не искате да се разделите с усещането за постигнат личен успех. 16 юни е преломен ден. Ако сте решили, че ролята на предводител ви е дотегнала, протегнете ръка за сътрудничеството. Няма да ви откажат. Тогава ще продължите по-спокойно да действате в избраната посока и няма да е необходимо да се оглеждате от къде ще се появи конкуренция или заплаха. Не по-малко предизвикателства към вашия дух идват от страна на любовта. В партньорството ще трябва да балансирате между ината и разума. А той ви подсказва, че конфронтацията не е добър избор.

Везни
Не загърбвайте любовта

Обществото се нуждае от вашата способност да давате ясни, категорични и най-важното - справедливи оценки и решения. Ще имате много работа през периода и ще трябва да си сътрудничите с околните. По никой начин не приемай горните думи като възможност да прехвърлите другиму задачите. Характерът на периода изисква да следите зорко онези дела, ситуации и отношения, на които държите или разчитате. Без контрол от ваша страна, нещата няма да се случват по желания начин. Независимо от натовареността ви на работното място, в бизнеса, не оставяйте отношенията в интимното партньорство на самотек. Контролирайте ги и дистанционно, докато отсъствате. За да напредвате в професията си, се нуждаете от присъствието на стабилно и сигурно пристанище. Това е вашият дом. През тези дни поведението на аспектите Слънце/ Меркурий/Венера много по-често от обикновено ви разнежват и отварят място в живота ви за интимност.

Скорпион
Не започвайте дела за имоти

Не бъдете самоуверени до забрава. Вие имате сили и качества за справяне със сложни ситуации. Именно такива няма да липсват. Транзитиращите Слънцето, Меркурий и Венера се държат твърде непредсказуемо и ви объркват. Вие не спирате да се питате дали сте на прав път, дали усилията ви ще донесат очаквания резултат? При положение, че на 14 юни не сте се подлъгали по нечие ласкателство, което е целяло да ви заблуди, не отчитам присъствие на други подмолни фактори, които да ви отклонят от правия път. На 14 и 15 юни обстановката бързо и често ще се мени. За вас е важно да се съсредоточите върху детайлите, да сте предпазливи при работа с режещи инструменти и при шофиране. На онези, които са решили точно сега да уреждат лични отношения или да завеждат дела за имот/наследство, бих си позволила да кажа: изчакайте. Ще се появят нови факти, които ще наложат промяна на позицията ви.

Стрелец
Време е да смените гардероба

Не ви свърта на едно място, макар делникът да ви изтощава с неслучването на интересни събития и с трупащите се битовизми. Решени сте да се справите с тях по нестандартен начин и с творчески замах преобразявате дома си. Мнозина ще се захванат с друга голяма задача: да освежат гардероба си, да променят прическата си, да се откажат от свой вреден навик. Продължава да ви терзае мисълта за съдържанието на актуалното партньорство. Вие искате повече от онова, което смятате, че получавате. При положение, че транзитиращите Слънце, Меркурий и Венера са на отсрещната страна от зодиакалния кръг, мога да ви подскажа, че единственото, което ще се случи, ако се опитвате да изяснявате отношения, е да влезете в спиралата на недоразбиранията. В този контекст е актуално да спомена, че 17 юни е изключително неподходящ ден за разговори, независимо от това колко добре сте се подготвили.

Козирог
Обърнете внимание на здравето

Трябва да сте разумни. Обстоятелства, хора, събития ви предизвикват да реагирате импулсивно, емоционално или да вземете решение, водени от парещите мисли в главата си. Предложението е да останете верни на природата си. Прагматичният Козирог не се харесва, когато други управляват неговите дела. Демонстрирате какво можете, ако решите, че е засегнато честолюбието ви. Разчиствате полето наоколо и не давате никому думата. Дните от 14 до 16 юни се оказват точно такива. Има вариант да ги използвате за по-леки задачи, неизискващи пълна концентрация. Ако се пробвате да сгъстите работната програма, ще си позволите свободни часове за заниманията, които ви разтоварват. Спокойствието, с което те ще ви заредят, съответства на грижа, положена за здравето и кондицията в момент, когато външните обстоятелства атакуват психиката ви.

Водолей
Не разравяйте стари вражди

Продължавате да се вълнувате от събитията наоколо. Ангажирани сте да обяснявате и да пояснявате на заобикалящите колко е важно човек да е привърженик на определена кауза и да й се отдава. И точно в този момент, получавате "просветление", разбирайки, че приоритетите, които застъпвате, изглеждат смешни в очите на другите. Това не ви обезкуражава, напротив. Вие се завъртате на 180 градуса и тръгвате да търсите нови каузи и идеи. Точно така трябва да се постъпва, когато транзитиращите Слънце, Меркурий и Венера са на ваша страна. Глупаво би било да се правите, че не забелязвате колко шарен е светът. 13 и 14 юни са за синхронизиране на нашите намерения с тези на околните. Още повече, че характерът на астрологическите фактори позволя да напредвате бързо там, където сте съсредоточили мисли и усилия. Само не решавайте да разнищвате стари конфликти. Ще попаднете в омагьосан кръг, от който няма излизане и няма полза.

Риби
Стискайте здраво портфейла

Искате да пътувате, искате промени, искате силни изживявания, но първо прегледайте финансите си. Ще ви стане ясно, че не можете да се надскочите и да си затворите очите за реалността на фактите. А те казват, че приходите ви са нестабилни, каквато е към момента и кондицията ви. Моля, не поемайте големи отговорности и не се претоварвайте на 15, 16 и 17 юни. Избягвайте и да пътувате. При положение, че решите да се задълбочите в размисъл и анализи, убедена съм, че ще стигнете до полезни прозрения за света, за събития и ситуации, които ви вълнуват или интересуват. Някои от тях ще ви влязат в работа през следващите седмици и да ви позволят да постигнете подобряване на материално-финансовото си положение без да се напрягате или преработвате. 13 и 14 юни са подходящи за кратки излети сред природата. Така ще си спестите срещата с неприятни хора или ще заобиколите необходимостта да се обяснявате и да изяснявате кой и защо не е спазил обещанието си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай