Меркурий сменя съзвездията, как ще ни се отрази това

Нещата започват да се забавят когато Меркурий навлиза в стабилния Телец

Меркурий сменя съзвездията, как ще ни се отрази това | StandartNews.com

В движението си през съзвездията по небесния свод Меркурий преминава от Овен в Телец на 10 април. Планетата, за която се твърди, че влияе върху комуникацията, рационалността и разсъжденията, носи съответните промени за нас. Очаква се огромна вълна от упорита, но дипломатична енергия, която със сигурност ще се отрази на всички ни, особено в начина на общуване, пише Една.бг.

След седмици на бързи размисли нещата започват да се забавят когато Меркурий навлиза в стабилния Телец. Когато планетата на комуникацията е в знака на Бика, здравият разум взема връх и ние обмисляме думите си, преди да ги изречем.

За разлика от Меркурий в Овен, Меркурий в Телец не внася драматизъм и размах в разговорите си - всичко, което искате, е да кажете това, което имате да казвате: чисто и просто. Всички ще бъдем по-малко склонни да навлизаме в низходящи спирали от мисли и също така ще сме по-малко разсеяни.

Всяко различие в мнението или дребно несъгласие може да се превърне в огромна битка на волята, без значение колко незначителен е проблемът, и дори не се опитвайте да накарате някого да промени мнението си.

По-умереното темпо няма непременно да прекъсне ефективността ви. Меркурий в Телец на пръв поглед не е най-вълнуващият транзит, защото основният му приоритет е да ви помогне да мислите по-практично, да се съсредоточите и да бъдете по-продуктивни. Можете да свършите много работа, така че сега е идеалният момент да отметнете всичко от списъка си със задачи и да реорганизирате живота си.

Дори недостатъците на този транзит могат да бъдат използвани във ваша полза, като бъдете отговорни, съсредоточите се върху работата си и не позволявате на хаоса в света около вас да ви попречи да свършите нещо. Време е да се заемете с работа, а Меркурий в Телец ще ви помогне да прескочите всяко препятствие по пътя. Или в духа на Телец, директно да го съборите с рогата напред.

Като цяло Меркурий в Телец създава определено усещане за "Костенурката и заекът" и както ни учи баснята, най-добре е да заложите на по-бавната стратегия. Комуникацията и мисленето ни през този период ще бъдат рационални и ще можем да мислим практично и отговорно за това как най-добре да получим това, което искаме - единственото, което трябва да направим, е да отделим време да слушаме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай