Менделсон: Заместникът на Хекимян с тайна сватба

Златимир Йочев се врекъл във вечна вярност на дългогодишната си партньорка Марина Цекова

Менделсон: Заместникът на Хекимян с тайна сватба | StandartNews.com

Водещият на сутрешния блок по bTV и заместник на Антон Хекимян - Златимир Йочев, е минал под венчилото тайно, без сватбата му да попадне в полезрението на медиите. Журналистът се врекъл във вечна вярност на дългогодишната си партньорка и майка на дъщеричката му – колежката му Марина Цекова. Двамата се издадоха, че са си казали "да", след като на ръцете им блеснаха халки в злато. Подробности за сватбата все още няма.

До миналата седмица Марина и Златимир деляха едно и също работно място, но Цекова изведнъж се върна в Нова и вече води "Събуди се". Зад решението й не стояла интрига между нея и съпруга й, а по-скоро проблеми с колежките от bTV, с които не могла да се нагоди, пише "Ретро". Твърди се, че Марина не среща топли чувствата от страна на утвърдените имена в новинарския бранш. Сега със Златимир отново щели да се разминават в графиците си и нямало да се засичат задълго у дома. Той е зает през делничните дни, а тя – в събота и неделя.

"Ние живеем в тази реалност от доста време и се справяме с помощта на семействата ни. Не е лесно, но и двамата много се стараем да открием своя баланс. Той е резултат от обстоятелствата, но и от много старание, работа и понякога - жертви от наша страна. За щастие сме възпитани никога да не приемаме семейството си като даденост и се стремим то никога да не се превърне в такова", коментира Цекова. Бабите най-много й помагали за отглеждането на малката им дъщеричка Тамара, която е на две годинки и половина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай