Мелинда Гейтс с първа изповед за развода. Виновен ли е Бил?

57-годишната Мелинда даде интервю за Си Би Ес

Мелинда Гейтс с първа изповед за развода. Виновен ли е Бил? | StandartNews.com

Мелинда Гейтс за първи проговори за развода си с милиардера и основателя на Microsoft Бил Гейтс и призна, че трудно е понесла промяната. Двойката обяви раздялата си през май 2021 г. след 27 години брак и официално се разведе три месеца по-късно.

57-годишната Мелинда призна в интервю за Си Би Ес, че причината не е някакъв голям скандал, но в отношенията им е имало много разминавания и дразги, натрупани през годините.

“Аз вярвам в прошката. Стори ми се, че се справихме с някои проблеми. Нямаше една причина, раздялата не стана рязко, от един път. Но в един момент стигнах до осъзнаването, че трябва са кажа “Достатъчно”. Разбрах, че това е нездравословна връзка, не мога да се доверя на това, което имахме”, каза тя.

Въпреки че раздялата им беше приятелска, в мрежата започнаха да се носят слухове за истинските причини. Хората предположиха, че причината са постоянните измени на Бил Гейтс и честите обвинения от служителки на компанията му в сексуални залитания от негова страна. През пролетта на 2021 г. няколко жени наведнъж си признаха, че основателят на Microsoft им е предлагал връзка. Освен това Бил Гейтс бе приятел с финансиста Джефри Епщайн, който беше обвинен в изнасилване на непълнолетни.

“Не съм направила нищо лошо и живея с високо вдигната глава. Нека Бил отговори на слуховете за интимността. Колкото до приятелството с Епщайн, аз бях против и веднага му го казах ясно. Той беше ужасен човек, олицетворение на злото и след срещата с него дълго време сънувах кошмари”, разказва Мелинда.

Тя добави, че е била много разстроена от развода. Имаше дни, когато просто лежах и плаках. Често си мислех: “Как да се справя с това, как да продължа напред?“.

По-рано раздялата със съпругата си коментира Бил Гейтс в интервю за CNN. Той говори топло за бившата си съпруга. “Мелинда е прекрасен човек. И фактът, че нашето партньорство приключи, е причината за моята голяма лична тъга. Но ние общуваме и работим във фонда, за да продължи партньорството си. Винаги сме се радвали на нашата съвместна работа“.

Бил и Мелинда Гейтс се срещнаха на брифинг за пресата в компанията на Гейтс през 1987 г. и се ожениха през 1994 г. От брака си те имат три деца - Дженифър Катарин, Рори Джон и Фийби Адел, припомня БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай