Меган се прави на Даяна след коронацията /Фото/

Херцогинята излезе на разходка

Меган се прави на Даяна след коронацията /Фото/ | StandartNews.com

Меган Маркъл бе забелязана на разходка близо до дома си в Монтесито след коронацията на Чарлз III. Веднага правят впечатление бижутата, които бе избрала да носи за похода. А именно - часовника Cartier на Даяна, който тя носеше почти всеки ден, заедно с диамантена тенис гривна Bentley & Skinner, която се смята, че Чарлз е подарил на покойната си бивша съпруга.

ВИЖ ОЩЕ: Любовен триъгълник? Ще повтори ли Уилям грешката на баща си

Гривната очевидно има значение за бившата актриса, тъй като тя я е носила на много големи поводи, включително скандалното си интервю с Опра Уинфри през 2021 г. Освен това два диаманта от аксесоара бяха използвани за създаването на годежния пръстен на Маркъл с три камъка през 2017 г.

Що се отнася до врата ѝ, Маркъл носеше огърлица, проектирана от бившата ѝ колежка от „Костюмари“. Кристалната дрънкулка, наречена "The Clarity Retreat Necklace", е създадена, за да помогне "да видите пътя си през всякакви предизвикателства", според уебсайта на марката, и е направена от прозрачен кварц.

Колието носи много символика за Маркъл, за която се казва, че е пропуснала събитията по случай коронацията през уикенда, за да „защити мира си“, според кралския биограф Омид Скоби, пише "Вести".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай