Любовен триъгълник? Ще повтори ли Уилям грешката на баща си

Нов скандал се заформя в Бъкингам

Любовен триъгълник? Ще повтори ли Уилям грешката на баща си | StandartNews.com

Синовете често повтарят грешките на бащите си. Като че ли ситуацията в Бъкингам не е по-различна. Съвсем нов скандал се заформя, като в главната роля е приятелката на Уилям и Кейт - Роуз Ханбъри. Британските таблоиди твърдят, че става дума за класически любовен триъгълник.

Роуз е приятелка и с принц Уилям, и с Кейт Мидълтън, но след като плъзнаха слухове, че между нея и Уилям има тръпка, отношенията между двете приятелки рязко са охладнели. Британските журналисти твърдят, че принцът на Уелс има извънбрачна връзка от години.

Има някои различия между историята на крал Чарлз III и Камила Паркър и тази на неговия син. Според слуховете Уилям е влюбен в Роуз (която е омъжена) от години, но решава да се ожени за Кейт Мидълтън. Точно както Чарлз беше влюбен в Камила дълги години. Ако слуховете се окажат верни, то Мидълтън ще влезе в роля близка до тази на Даяна, пише Marca, предава actualno.com.

Дали става дума за класически любовен триъгълник, няма как да знаем със сигурност, но ако слуховете се потвърдят, то скандалите около кралското семейство скоро няма да затихнат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай