Меган с модна колекция за благотворителност

Тя ще подпомогне Smart Works - благотворителна организация, която осигурява качествени дрехи и обучение на безработни жени

Меган с модна колекция за благотворителност | StandartNews.com

Херцогиня Меган - съпругата на принц Хари, се върна към обществените си задължения след раждането на първото си дете, като лансира модна колекция в помощ на благотворителна организация. Колекцията Smart Set ще се продава поне две седмици. Тя ще подпомогне Smart Works - благотворителна организация, която осигурява качествени дрехи и обучение на безработни жени за интервюта за работа. За всеки купен артикул един ще бъде даряван на организацията, на която Меган стана патрон тази година. Дрехите и аксесоарите са осигурени от модната верига „Джигсоу", от магазините „Джон Луис" и „Маркс енд Спенсър", и от модната дизайнерка Миша Нуну, която е приятелка на херцогинята.

„Откакто дойдох във Великобритания, за мен е много важно да се срещам с общности и организации, които извършват значима дейност, и да се опитвам да правя каквото мога, за да им помогна“, каза херцогинята на Съсекс, цитирана от Ройтерс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай