Меган променя бъдещето си, докато Хари е на коронацията

Очевидно херцогинята на Съсекс и британското кралско семейство не са готови за помирение

Меган променя бъдещето си, докато Хари е на коронацията | StandartNews.com

 

В навечерието на коронацията на Чарлз III, херцозите на Съсекс са изправени пред труден избор: да спасят лицето си, имитирайки семейна идилия или все още да се разпръснат. След толкова години брак в този кризисен период Меган Маркъл остави принц Хари горд и впечатлителен.

Веднъж кралското семейство всъщност я изхвърли от двореца, без да иска да се примири с избора на внука на Елизабет II. Уморен от скандали, принц Хари се изправи с гърдите си за любимата си, което доведе до още по-големи раздори с роднини. Херцогът на Съсекс предаде интересите на кралството в полза на американката, която го направи щастлив.

В тази ситуация Меган няма как да не се раздели с принц Хари за периода на коронацията. По официални данни съпругът й ще присъства на церемонията сам. Очевидно херцогинята на Съсекс и британското кралско семейство не са готови за помирение.

Британски експерти, анализиращи отношенията в Бъкингамския дворец, са уверени, че в отсъствието на съпруга си, Меган ще вземе важно решение. Твърди се, че тя ще възобнови кариерата си. Затвори блога си, след като се сгоди за принц Хари през 2017 г. По това време се смяташе, че тя печели до £ 60,000 годишно от реклама.

Сега обаче интерес към херцогинята се покачи неимоверно след разкритията за кралското семейство. А това означава, че Меган Маркъл има всички шансове да получи приличен доход заради популярността.

"Историята на Меган и Хари далеч надхвърля Великобритания. За тях е невъзможно да мълчат и се чакат нови изненади, обясни PR специалистът, който от години следи кралското семейство - Марк Борковски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай