Меган хвърли бомба. Трус от Острова до САЩ

Първите три серии от филма за блудните херцози станаха сензация

Меган хвърли бомба. Трус от Острова до САЩ | StandartNews.com

Нова бомба хвърли Меган Маркъл, разтърсвайки всичко от Острова до САЩ.

Това стана в първите три епизода от документалния филм за семейния живот на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. Очаква се в тях да бъдат направени скандални разкрития за британското кралско семейство и причината херцозите на Съсекс да се откажат от кралските си задължения.

В началото на първия епизод са показани видеоклипове и снимки от личния архив на семейството. На тях се вижда предимно как двойката се забавлява със сина си Арчи.

След това Хари и Меган разказват за запознанството, началото на връзката и годежа си. Във филма, излъчван в платформата Netflix, е показана и снимка от първата среща на влюбените, която се състояла в ресторант.

„Обявяването на годежа ни и интервюто, което дадохме след това, беше режисирано риалити шоу”, споделя Меган.

„Тя жертва всичко, което имаше, цялата си свобода, за да влезе в моя свят. Малко по-късно аз жертвах всичко, което имах, за да вляза в нейния свят”, споделя Хари.

Половинката му е категорична, че причината за направата на документалния филм за семейния им живот е, че „години наред абсолютно непознати хора разказваха нашата история и смятаме, че е по-логично сега тя да бъде разказана от самите нас”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай