Събота,

Меган искала да скъса с Хари. Как принцът спасил връзката

От: Агенция Стандарт -
4000
Меган искала да скъса с Хари. Как принцът спасил връзката
A
A
A

Меган Маркъл искала да сложи край на връзката си с Хари само няколко месеца, откакто били заедно, пише Marie Claire. На принца се наложило да направи някои решителни стъпки, за да я спре.

През ноември 2016 г., когато Хари и Меган започнали да се срещат, той направи изявление, в което помоли медиите и обществеността да уважават личния живот на приятелката му. 

След като в края на октомври 2016 г. Sunday Express съобщава, че Меган е новата приятелка на Хари, тя е подложена на постоянно медийно следене в дома си в Торонто.

Намесата на медиите в живота им е посочена и като една от причините впоследствие двойката да напусне Обединеното кралство.

В "The Late Late Show With James Corden" Хари заявява, че се преместват, защото така ще съхрани своето психично здраве и целостта на семейството си. 

В медиите се разпространява версия, според която Меган се е опитвала да изостави Хари в началото на връзката им.

В изявлението на Хари, написано от секретаря по връзките с обществеността Джейсън Кнауф, се казва, че Меган "е била подложена на вълна от обиди и тормоз". Източник на "Таймс" заявява, че принцът не бил в състояние да защити приятелката си от провокативните статии, които излизали за нея във вестниците, пише ladyzone.

По това време говорител на херцога и херцогинята на Съсекс заявява пред медиите, че твърденията за раздяла на двойката не са верни. В изявлението на Хари се казва още, че той не е съгласен, че Меган трябва да плаща тази цена, след като е приела да бъде част от кралското семейство. Макар такъв ход да не е обичаен от страна на членове на двореца, обръщението на Хари било с цел да се предотвратят бъдещи, по-сериозни щети върху семейството му. 

От 2020 двойката се отказа от кралските си задължения и напусна двореца във Великобритания. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com