Меган интервюира Мишел Обама за Vogue

Херцогинята на Съсекс гостува като редактор на списанието

Меган интервюира Мишел Обама за Vogue | StandartNews.com
  • Херцогинята на Съсекс гостува като редактор на списанието

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл гостува като редактор на септемврийския брой на британското издание на сп. "Vogue", съобщиха световните информационни агенции. Броят е посветен тематично на "силите за промяна".

Той ще бъде пуснат в продажба на 2 август, ще представи влиятелни личности, обединени от безстрашието им в преодоляването на бариери, и ще включва разговор на Меган Маркъл с бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

На корицата на въпросния брой са 15 жени, сред които премиерката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, актрисите Джейн Фонда, Джамила Джамил и Джема Чан, моделът Адуоа Абоа и екоактивистка Грета Тунберг.

Херцогинята на Съсекс, която роди първото си дете през месец май, е работила 7 месеца с главния редактор на британското издание на "Vogue" Едуард Енинфул. 37-годишната бивша актриса заяви, че се е стремила да фокусира вниманието върху "стойностите, каузите и влиятелните хора в днешния свят".

На корицата на септемврийския брой са също писателката Чимаманда Нгози Адичи, балерината Франческа Хейуърд, моделът Адут Акеч, боксьорката Рамла Али, актрисата и защитничка на женските права Салма Хайек. Херцогинята на Кембридж Кейт се появи върху корицата на списанието през 2016 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай