Сряда,

Изненада: Меган даде частно парти в деня на коронацията

От: стандарт -
11162
Изненада: Меган даде частно парти в деня на коронацията
A
A
A

Макар коронацията във Великобритания да задоволи любопитството на всички фенове на монархията, така и не оправда надеждите на онези, които се надяваха на помирение на кралското семейство с Хари. След като преседя часове наред на церемонията зад принцеса Ан, чиято шапка с перо закриваше гримасите му пред света, веднага след края на службата той се втурна със затъмнено БМВ към летище Хийтроу, придружаван от лондонски полицаи и четирима охранители, за да се върне при семейството си.

Докато новият крал приемаше поздравления от световните лидери, Меган посрещаше гости на частно парти. То не беше посветено на историческото събитие във Великобритания, а на рождения ден на първородния им син с Хари- принц Арчи. Той навърши 4 години.

Любящата майка дори сама изпекла плодовия пай, като преди това набрала плодовете от градината си.

Решението на Меган да остане вкъщи с децата беше единственото правилно нещо, заяви баща й - 78-годишният Томас Маркъл, който все още не губи надежда да се помири с дъщеря си.

Той се свърза с репортери веднага след коронацията.

Всичко това е за добро. Има твърде много разногласия между Меган, Хари и членове на кралското семейство, каза той в разговор с "Дейли мейл".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com