Мечтите се сбъдват

Мечтите се сбъдват | StandartNews.com

Астрологична прогноза 17 - 23 октомври 2015 година

От първия до последния ден планетата Меркурий обхожда първата декада /десетдневка/ от знака на Везни, за да стигне на 23 октомври отново до мястото, от което започна нейната последна за 2015 година "ретроградна" фаза.
От изключително значение за достоверността на интерпретацията на астрологическите понятия е придържането към фактите. Ето защо отбелязвам, че "ретроградната" фаза на Меркурий приключва на 23 октомври де факто, докато де юре това ще се случи на 9 октомври.

Какво означава в превод това разминаване от две седмици? Първо, оправдано е да се надяваме последните 14 дни да са ни позволили да синхронизираме "аз искам" и "аз мога". Второ, че вече полетът на мисълта и на фантазиите ни са получили преднина пред скованата прагматика, но сега използват за целите си мощта на интелекта. Трето, имаме възможност да реализираме намеренията си, изглеждали абсурдни.

За правилното възприемане на характера на седмицата се нуждаем и от информацията за продължаващото въздействие на аспекта Марс/Плутон, преливащ в съчетание Марс/Юпитер, както и за вълната от предизвикателства, които те носят.
Надявам се, този път енергията на планетите да подтикне нашето въображение към търсене на творчески решения/решения на спорните теми/. Успехът изисква да повярваме в себе си.
И така до 20 октомври, когато идва ред на хармоничната връзка Венера/Плутон: много млади, а и не толкова млади дами ще открият мъжа на мечтите си. На останалите им остава да потънат в дебрите на желанията, да отприщят емоциите си и да се почувстват силни, можещи.

Овен

Планове за бъдещето

Попадате под прицела на обстоятелства, които ще ви позволят да правите планове за бъдещето. При всички случаи, Марс /Марс попада в лупичката/, вашата планета управител, има отношение към тези неща. Допускам, че оттам идва онзи нов прилив на енергия, с който мнозинството от вас ще разполагат. Нямам съмнение, че в изпълнението на вашите идеи ще впрегнете чужд капитал и че така умело ще организирате околните, та те на драго сърце да се съгласяват с предложенията ви. На родените в края на март и в началото на април представители на знака ще им се прииска да демонстрират способности не само на професионалното поле. На 18, 19, 20 октомври те изненадват приятно партньора като се представят в нова светлина.

Телец

Здравето е най-важно

Надявам се да намерите сили да си признаете, че сте сгрешили в своя преценка. Това признание е важно, макар събитията да са вече в плана на миналото, за отношенията ви с хората, на които държите. Препрочетете, моля, написаното във въведението и обърнете внимание на ролята на Меркурий /Меркурий попада в лупичката/. Дори да ви е мъничко страх каква ще е реакцията на отсрещната страна и дали няма да се отдръпне заради вашата неустановеност, съберете сили да акцентирате на онова, което смятате за важно. Когато го направите, ще си отдъхнете. Ще се почувствате така, сякаш сте свалили товар от гърба си. Покрай няколкото не толкова натоварени дни от 20 до 23 октомври можете да направите нещо повече за своята кондиция, здраве, за тялото си. Не отказвайте да помислите по въпроса.

Близнаци

Възможни капани

Звездната комбинация, която съдържа в себе си енергиите на няколко планети: Меркурий, Марс и Юпитер /Меркурий, Марс и Юпитер попадат в лупичката/ пряко засяга проявленията на вашето рождено Слънце. С намесата на "директния" Меркурий /Меркурий попада в лупичката/, многократно се увеличава желанието ви да предизвиквате околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Дори ще успеете да замаскирате проблемните тeми във взаимоотношенията от лично естество под претекст, че работата сега е най-важна. Редно е да ви подготвя, че предстоят обсъждане, подписване на договори и споразумения. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 21, 22 и на 23 октомври се увеличава опасността от грешки по време на разговори.

Рак

Не работете залудо

През целия период планетата Марс /Марс попада в лупичката/ не напуска терена на вашите взаимоотношения като ви хвърля от един към друг размисъл. Нищо чудно, докато се занимавате с едно, друго да изскочи. Вместо да приключвате нещата, заради нови обстоятелства се налага промяна на вашето отношение към ситуацията. За съжаление, работната част от седмицата започва със задачи, които ще ви накарат да се поизпотите, но няма да ви позволят да постигнете задоволяващ резултат или да приберете парите, на които сте се надявали. Аспектите през периода предупреждават също, че играта "ва банк" е все така опасна за вас. Очаквам нова порция проблеми около 20 октомври, ако сте се захванали с търговия, търговска дейност или с друго занимание, за което се налага да получите разрешение, одобрение. Моля, придържайте се към рутината, ако не сте сигурни, че сте подготвени.

Лъв

Раздавате се

Вие се чувствате значими и неподражаеми. Трябва да се съглася, че е точно така. Поне по отношение на ума и раздвижеността на идеите в синхрон с влиянието на Марс/Юпитер /Марс и Юпитер попадат в лупичката/. Толкова различни намерения и проекти се въртят в мислите ви, че вие самите не сте убедени откъде ще е най-добре да започнете. Трябва да ви помогна. Предлагам ви да развивате онези, които вече са част от вашата програма, и да поставите разширяването на полето на своите интереси в умерени граници. Концентрацията върху ясни правила и ясни задачи ще ви подскаже как да се справите след време с онези, които все още са с неясни очертания. Приемете седмицата като преходен период, период на подготовка за важните събития в края на октомври. При положение, че трябва да се погрижите за нещо друго, освен за работата си, предлагам ви това да са взаимоотношенията. Склонни сте да "отдавате" повече. Позволете си го, защото със сигурност ще получите повече.

Дева

Работата ви спори

И през настоящата седмица не ви свърта на едно място. Това, че сте подвижни и креативни е добро, но трябва да се впрегнат в конкретна работа. Преди да се впуснете да помагате, без да си ви потърсили съвет, помислете си дали с поведението си не излагате отсрещната страна. В някои случаи, а те са основно в личния живот, дори е възможно да обтегнете отношения, защото не сте се постарали да мотивирате намесата си. Решавате и го правите. Забързаното придвижване на планетата Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще подсили вашата интелектуална мощ: да му мислят онези, които смятат да кроят планове зад гърба ви. Няма как да не отбележа, че най-важните моменти засягат служебните контакти. Не отказвайтe да си сътрудничитe с хората, към които не изпитватe добри чувства. Важното в случая е да спори работата. За да го постигнете, ще се нуждаете от добра информационна база за преориентиране в синхрон с промените в обстановката.

Везни

Отказвате вреден навик

Пригответе се за интересни събития. Те могат да променят не само хода на процесите в личен план, но и да ви предложат предизвикателства в професионалната сфера. Всеки от представителите на знака да помисли къде да постави акцента на своите усилия. Прочетете отново въведението, за да се ориентирате в ситуацията и за въздействието на аспектите между Марс/Плутон/Юпитер /Марс, Плутон и Юпитер попадат в лупичката/. Нови приятелства и познанства ще се окажат в ролята на чудесни помощници в трудни моменти. Кой като вас? Знаете повече, можете повече и имате подкрепата на заобикалящите. Остава да решите за какво да употребите силата си. Предлагам ви да се заемете с преобразувания от всякакво естество, за да преподредите делника си, а защо не - да се откажете от вреден навик? Моля, поставете в специална графа лично-интимните отношения. Околните очакват да сте задълбочени и внимателни към техните желания.

Скорпион

Доверете се на близките хора

Не прибързайте със заключенията. Ако смятате, че сте си губили времето за едно или друго, както и че е необходимо по-бързо да преориентирате своите интереси, сигурна съм, че изпреварвате хода на нещата. Все още е активно съчетанието Марс/Плутон /Марс и Плутон попадат в лупичката/. И двете планети пряко въздействат върху вашата зодиакална природа, и двете се състезават да ви подтикват за действие. Всъщност правилният подход е да продължите с усилията си в избраната посока и да очаквате резултат в края на периода. Започнах със съвет и така ще продължа. Важните дни от седмицата са 21, 22 и 23 октомври: за какво ще ги употребите, вие решавате. В сюблимните моменти, отново разчитайте на познати лица. Не си мислете, че стесняването на кръга не ви позволява да видите ситуацията в друга светлина. Сега се нуждаете от сигурност, а тя идва със сътрудничеството с хора, на които многократно сте гласували доверие, а и те на вас.

Стрелец

Нови контакти

Вие сте убедени, че всичко е под ваш контрол и обстоятелствата през седемдневието се подреждат в тон с намеренията ви, които са: да попътувате, да пренаредите гардероба си, да се посветите на хобито си, да превърнете трудните задачи в лесна, детска игра. Така, небрежни в жестовете и свободни, самоосвободили се от скрупули в отношенията, вие ще развиете важните за вас контакти до ново ниво. Какво повече да иска човек от една-единствена седмица? Планетата Меркурий /Меркурий попада в лупичката/ ще се постарае да е на ваша страна, когато се нуждаете от освежаващи обстановката идеи. Последните дати от периода, 21, 22 и 23 октомври, са най-обърканата му част. Нищо чудно някой напълно неволно да провали изпълнението на предварителната ви програма. При положение, че сега надграждате връзка или контакт, добре преценявайте какво обещавате и си дайте сметка, че под силата на емоциите нещата изглеждат различни.

Козирог

Успешни преговори

През следващите дни вие се нуждаете от малко неща. На първо място, от смелост да претворите в реалност намеренията си. Иначе светът наоколо се опитва да ви примамва с интересни предложения. Вие ще му отвръщате, като се стараете да не изпускате ролята на организатор и вдъхновител на колективните задачи. Имате възможност да изпробвате силата на въздействие на вашата шармантност върху околните, да приложите нови трикове за привличане на нечие внимание, както и да проучите нагласите на шефове и ръководители. Не се колебайте да говорите с всеки поотделно и да създадете у отсрещната страна впечатлението, че й посвещавате цялото ви време и цялото ви внимание. Мнозина ще се поздравят на 22 и на 23 октомври с победа, постигната не на бойното поле, а на масата на преговорите.

Водолей

Три пъти мерете

Не ви е лесно да решите какво точно искате. Още по-трудно ще им е на заобикалящите да удовлетворяват желанията ви. По средата на месеца и в епицентъра на високи емоции поради присъствието на аспекти Марс/Плутон и Марс/Юпитер /Марс, Плутон и Юпитер попадат в лупичката/, всичко това забърква взривоопасна смес. Нищо чудно, че сте подвластни на чувствата и пристрастията си. Готови сте да се посветите на някого или на една идея, но не и да се замислите какво ще ви струва отдадеността. Преди да обещавате, претеглете внимателно всички обстоятелства и се уверете във възможностите си. Активното присъствие на планетата Меркурий във вашия делник /Меркурий попада в лупичката/ ще раздвижи контактите ви. Вероятно ще се окажете в полезрението на обществото, в центъра на обществени процеси. Дните около 20 октомври са ви дадени за това - да правите срещи и да провеждате разговори, да претегляте способностите на отсрещната страна.

Риби

Семеен уют

Вие сте пъргави и заинтересувани, но не само за своите неща, а и от онова, което правят околните. Имате и идеи, които не само те могат да приложат, а и да станат основа на добро, дълготрайно сътрудничество. В дома и в семейството нещата се подреждат благодарение на чара, който пръскате. Вероятно ще се възползвате от влиянието си и от своите връзки с високостоящи люде, за да подредите кариерата, професионалното или образователното издигане на близък, роднина или приятел. Този процес няма да се размине без бюрократично-административни препятствия. Добрата новина е, че вие сте подготвени. Ще преодолеете затрудненията и към 23 октомври ще държите в ръка важен документ. Ако ви останат сили след тази въртележка, можете да правитe планове за пътуване в близко бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай