Мъжете с розови ризи - умни, красиви и богати

На свежарския цвят залагат и родните политици

Мъжете с розови ризи - умни, красиви и богати | StandartNews.com

Мъжете, които носят розови ризи, са умни, красиви и богати. Те печелят 1800 долара повече на година, установи американско изследване, цитирано от британския в. "Дейли Експрес". Представителите на силния пол, които предпочитат този цвят, освен по-образовани, са и по-уверени от мъжете, които предпочитат традиционните нюанси. Затова и първите имат по-голям шанс да печелят комплименти от колежки.

Допитването сред 1500 работещи мъже установи, че 10% от участниците, които носят розови ризи, имат докторска степен.

Мъжете, които искат повишение в службата, пък трябва да носят лилави дрехи, тъй като в последните пет години това е цветът, свързван с най-много увеличения на заплатата. Облечените в този цвят най-често карат кола на стойност над 30 хил. долара.

Мъжете със сини ризи най-рядко изневерявали на половинките си. Тези, които залагат на зеления цвят, често закъснявали за работа. Бялата риза пък била гаранция за точност.

"Розовото е цветът, на който мъжете залагат напоследък, и е окуражително, че те не се страхуват да експериментират с по-светли тонове", заяви Стефани Тиерс-Ратклиф от американската компания. Представителите на родната власт отдавна са в час с тази тенденция и също залагат на дрескод розово. Свежарският цвят присъства в гардероба на транспортния министър Ивайло Московски, депутатът от Русе Пламен Нунев, довери му се дори шефът на Митниците - хард Ваньо Танов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай