Мъж вади нож на жена и отвлича детето им

Мъж вади нож на жена и отвлича детето им | StandartNews.com

Варна. Мъж превъртял от гняв, пребил жестоко половинката си и отвлякъл детето им на 2 години, съобщиха от полицията във Варна.

Двамата живеели на семейни начала в Аксаково, а зверската саморазправа станала в петък вечерта. 33-годишният Н.Н. след якия пердах, който теглил на 20-годишната жена от с.Кривня, извадил и я заплашил с нож. После грабнал малкото момиченце, като предупредил майка му, че ще го убие и след това ще сложи край на живота си. Жената веднага алармирала в полицията. Час по-късно след семейната разпра побойникът е открит заедно с детето в къщата в Аксаково, в която живеели с майка му. Той е арестуван за 24 часа, а жената и малкото момиченце са настанени в кризисен център. Чака се час по-скоро съдът да издаде заповед за незабавна защита по Закона за домашното насилие. По случая е образувано досъдебно производство.

В неделя още една майка и момиченце на година и половина също са били настанени в кризисен център, след като тя е била пребита от мъжа ,с когото живее. Жената и детето са от Несебър и както в първия случай, така и в този, не са били за първи път обект на домашно насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай