Мъж намушка гаджето си и се хвърли под влака

Мъж намушка гаджето си и се хвърли под влака | StandartNews.com

Адриан превъртял след като Ива му казала, че е бременна
В Роман шокирани от зверското клане, момичето с 50 рани от нож

Нова трагедия разтърси Врачанско. Млад мъж опита да убие приятелката си, а след това сам сложи край на своя живот.

Арена на драмата този път стана град Роман. Към 22,20 часа в неделя 23-годишният Адриан А. намушкал с нож около 50 пъти приятелката си Ива Татянова, на 16 години. Това съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца. Към 23 часа станало ясно, че убиецът е сложил край на живота си, скачайки пред влак. Според машиниста, мъжът е скочил неочаквано и е нямало как да бъде спасен. Издъхнал е на място.

Адриан А. е живеел на семейни начала с 16-годишната Ива Татянова. Какво се е случило между тях, още не е ясно. Полицаите обаче са сигурни, че става въпрос за опит за убийство. Момичето надало вик за помощ, който чула съседка. Тя извикала полицаите в къщата. Те обаче сварили само потъналата в кръв Ива, от Адриан нямало и следа. Бил напуснал къщата веднага, след като я намушкал.

Момичето е закарано веднага в болницата на град Мездра, където лекарите се борят за живота й. Докарана е с много прободни рани по шията, гръдния кош, корема, краката. Ножът е пробил белия дроб, червата и дори матката. Веднага й е направена операция, но момичето е в много тежко състояние, тъй като е загубило много кръв, обясни управителката на болницата д-р Илияна Михайлова. Трябва да бъде стабилизирана, ако се прецени, че е необходимо да бъде преместена в друго лечебно заведение.

Ива е от село Кунино. Там живее многолюдното и семейство от 20-ина братя и сестри. Никой не знае откъде са дошли преди години във врачанското село. Заживели в дома на възрастен човек. След като той починал, те останали в къщата му. Часове след като Адриан се самоуби, стана ясно коя е причината за трегедията. Ива научила, че е бременна и отишла радостна при Адриан да му съобщи вестта, че ще става баща. Той изглежда не се е зарадвал и веднага грабнал кухненския нож. След като зверски наръгал момичето решил да се хвърли под влака.

Адриан е познат сред съседите си като много емоционален, лесно се пали от дума дори. Те предполагат, че и този път е действал, без да мисли. Решил е най-напред да убие Ива, а след това и себе си. Тялото му е закарано в болницата във Враца за аутопсия. По случая е започнало разследване, допълниха от областната дирекция на МВР.

Това е втора трагедия във Врачанско през последните месеци. Неотдавна бивш военен застреля жена си и опита да се самоубие.

Версията на полицията беше ревност от любов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай