Майката на Ларс: Помогнете ми да открия сина ми

Майката на Ларс: Помогнете ми да открия сина ми | StandartNews.com

Варна. В трогателно писмо до всички българи в навечерието на Рождество Христово една потънала в скръб за съдбата на своя син майка моли за помощ. 28-годишният Ларс Митанг от Германия изчезна от летище Варна на 8 юли след почивка с приятели в Златни пясъци. От тогава ни вест, ни кост от единствения син на Сандра Митанг, въпреки усилията на полицията у нас и на предприетите от страна на наетата от нея международна детекстивска агенция „ Гютик" вече 4 месеца действия за издирването му. „Стандарт" писа за болката на майката и неговите близки месец след безследното изчезване на Ларс.

"Здравейте, уважаеми българи! Обръщам се така към вас, защото за всичките безкрайни 160 дни и нощи, нито един от вас не злоупотреби с голямата трагедия, която сполетя мен и детето ми. Аз съм майката на Ларс. Той е моят Божи дар и откакто го няма, няма живот за мен...", пише в отвореното писмо Сандра Митанг. Тя умолява всеки, който знае дори и нещо малко, свързано със сина й да й помогне. Жената споделя, че той има психиатрични проблеми и е много вероятно в момента даже да не знае кой е и къде се намира.

Майката на Ларс предлага награда от 10 000 евро на човека или хората, които й помогнат да открие сина си. Посочила е и телефон за денонощна връзка - 0888 61 43 72.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай