Майка провеси хлапето си заради бавен GSM

Майка провеси хлапето си заради бавен GSM | StandartNews.com

София. Майка провеси детето си през парапета на столичния мол "Сердика" заради дефектен GSM. Инцидентът стана в сряда вечер и изправи на нокти стотиците клиенти на шопинг центъра, твърди агенция ПИК.

Жената и съпругът заедно с двете им хлапета на около 2 и 3 годинки влезли в магазин за техника и си купили 4 мобилни телефона от нисък клас. След час обиколка из търговския център те се върнали с твърдението, че два от апаратите не работят. Двамата вдигнали луд скандал, поискали GSM-ите да бъдат сменени или да им бъдат върнати парите. В един момент жената побесняла и започнала да крещи неудържимо. Съпрузите се изпокарали грозно кой е виновен за дефектната стока.

Жената в следващия момент грабнала едното от децата си и го провесила през перилата. След това все пак родителите се съвзели и прибрали децата обратно. Охраната на мола дошла и блокирала достъпа на двамата до опасното място. Обадили се и на полицията. Мъжът и жената се съгласили да изчакат органите на реда. През това време, вече на спокойствие, продавач консултантите им показали, че телефоните си работят - просто инициализацията им ставала по-бавно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай