Мая Манолова разбила Ангел Найденов с голямо деколте

Мая Манолова разбила Ангел Найденов с голямо деколте | StandartNews.com

Депутатът от БСП Мая Манолова разкри пред bTV как е свалила колегата си Ангел Найденов. Фурията от Кюстендил била в жълто-бяла рокля с голямо деколте. "Тогава беше августовски ден, много топло. Ангел каза, че с тази рокля съм му разбила сърцето", сподели тя. И изтъкна, че дрехата ще си остане скъп спомен за нея.

Според социалистката една депутатка трябва да бъде доста стилна, а в парламента да не се носят случайни дрехи.
"Внимавам да не качвам повече от два килограма, защото тогава минавам в по-голям размер и костюмите не ми стават", каза Манолова и изтъкна, че любимата й марка е българска.

Мая показа доста от любимите си дрехи. Сред тях е розово сако, с което Манолова е била сред протестиращите граждани миналото лято. Тогава се опитали да я замерят с домати, но само я опръскали със сок, който се изпрал след химическо чистене. Сашо Диков поел удара.

Дъщеря й Ралица Манолова е сгодена за млад социалист. "Тя е много позитивна, много усмихната, но не я виждаме често заради нейните ангажименти. Иначе си говорим по телефона", каза дъщерята пред камерата на бТВ.
Ралица е най-големият критик на Мая Манолова.

Накрая депутатът се измъкна на въпрос за сватба с Ангел Найденов. "Надявам се, все пак децата да се оженят тази година. Предполагам, че след това и ние с Ангел можем. Но условието е първо децата да го направят", каза Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай