Матю Макконъхи влиза в политиката

Актьорът обмисля да се кандидатира за губернаторския пост на щата Тексас

Матю Макконъхи влиза в политиката | StandartNews.com

Изглежда, че Матю Макконъхи вече сериозно обмисля да се кандидатира за губернаторския пост на щата Тексас, предаде bTV. Актьорът каза това, докато говореше в поредицата The Balanced Voice на подкаста Crime Stoppers of Houston, съобщава "Хюстън Кроникъл". Следващите избори за губернатор на Тексас ще се проведат през ноември 2022-а. В момента поста заема Грег Абът.

На въпроса на главния изпълнителен директор и водещата Рания Манкариос за политическа кандидатура, Макконъхи отговори, че разсъждава върху идеята. "Наистина го обмислям", казва 51-годишният американски актьор, роден в Увалде, щата Тексас.

Макконъхи каза по време на популяризирането на книгата си "Greenlights" в късното шоу на Стивън Колбърт, че "не планира" да се кандидатира за губернатор на Тексас през ноември 2020-а. "В момента нямам намерение да го правя", каза той по това време. "Както казах, това зависи от много други хора". 

"Нека го кажем така. Вижте, политиката ми се струва счупен бизнес в момента. И когато политиката предефинира целта си, бих могъл да бъда доста много по-заинтересован", допълни тогава звездата от "Клубът на купувачите от Далас" и "Вълшебният Майк".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай