Марс влезе в Телец, внимавайте с парите!

В момента са ни пуснали в центрофуга. Не се страхувайте от трудности, важното е да се пробудим с ново съзнание

Марс влезе в Телец, внимавайте с парите! | StandartNews.com

Ивановден е! Честит да е! Честити да са онези, които носят името му!

Започва една година, в която влагаме повече надежда от когато и да било! Надежда за здраве, мир, благоденствие. Може би започнахме да ценим здравето си повече от преди. А, свободата? Тя е другият скъпоценен камък, в който търсим упование. Тя е светлият лъч, който очакваме и за който ще се борим.

През месец януари ще бъдем под влиянието на мутацията на Юпитер и Сатурн в знака Водолей. Това е нов етап в иновациите и новите технологии. Може най-сетне да се намери качествена ваксина за COVID-19.

Новолунието на 13-ти януари е в знака Козирог. То може да провокира неразбории сред властимащите.

На 30-ти януари Меркурий ще стане ретрограден до 21-ви февруари, в знака Водолей. Това ще бъде период на тотално объркване в образователната система. Има вероятност да възникнат проблеми с телекомуникационните системи. Ще продължи и сагата с липса на консенсус в дипломатическите ни отношения с някои съседни страни.

Днес агресивният Марс навлезе в зодиакалния знак Телец, след близо 6 месечно присъствие в знака Овен, където бе на своя трон и поради тази причина имаше толкова огън в отношенията и атмосферата. Със своето присъствие в знака Телец ще се намали степента на пандемичната обстановка, но ще се провокират проблеми във финансовата сфера. Съществува известна опасност да се генерират загуби на средства, ако се използват неразумно. Няма да има ефект от ненавременна щедрост или от прибързани сделки в търговията. Бъдете внимателни при боравене с пари и банкови преводи.

Като цяло месецът ще се характеризира с динамика във финансовата сфера. Напрегнатите аспекти между Марс, Юпитер, Сатурн и Уран ще разтърсят не само света, но и нашата крехка икономика. Разточителните разходи ще бъдат подложени на «обстрел» . Част от банките ще изпитват трудности с ликвидността си.

На 20-ти януари ще се състои съвпадът на планетите Уран и Марс. В атмосферата ще има голяма eнepгия, нo и желание за народни недоволства у нас и по света. Обстановката ще бъде пpeкaлeнo нaмагнетизирана, кoeтo ще окаже сериозно влияние, особено на обстановката в САЩ.

Нека си пожелаем да бъдем по-разумни през идните дни, защото светът и човекът са създадени за добро. Нека се вглеждаме в околните и близките и да откриваме техните добри качества. Да благодарим, че ни има и имаме възможност да съградим един по-красив и добър свят. Винаги преди Великден има пост. Така и тези дни и години, могат да се нарекат «пост», през който ние ще изчистим своите слабости и грешки. За да дойде нещо голямо и значимо, ще имаме нужда от душевна, умствена и волева чистота. В момента са ни пуснали в центрофуга. Не се страхувайте от трудности, важното е да се пробудим след този период с ново съзнание, което ще възприеме новият ден и новата светлина за ума, душата и сърцето!

Бъдете здрави, силни, сияйни и щастливи!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор АЗАРЕЙ
Коментирай