Вторник,

Марс и Юпитер се сляха в Овен. Време е за нови проекти

От: Азарей -
4049
Марс и Юпитер се сляха в Овен. Време е за нови проекти
A
A
A

МАРС СЪВПАД ЮПИТЕР

На 29 май в 13:32 ч на небето се сляха планетите Марс и Юпитер в зодиакалния знак Овен. Съвпадът ще ви дари с физическа сила и прилив на енергия. Ще бъдете уверени и решителни, жизнерадостни и въодушевени. Ще работите с пълно себеотдаване. Активността и инициативността ще ви съдействат при разрешаване на различни проблеми. Вярвайте и ще успеете. Време е за започване на нови проекти.

Не забравяйте, че всички дейности, свързани с писане, издаване, пътуване, техника и нови технологии, е желателно да почакат до 3-ти юни, когато Меркурий ще стане директен.

Лесно ще се вдъхновявате за благородни дела. Старайте се да се фокусирате върху една задача или проект. Бъдете търпеливи и се стремете към  взаимоизгодни дела. Пазете се от  самонадеяност. Съперничеството и конкуренцията не са добри съветници. Внесете умереност в усърдието или апетитите си. Неразумният риск би довел до излишни главоболия и проблеми.   

През тези дни не бива да се взимат важни решения, засягащи бизнеса с чуждестранни партньори. Бъдете особено внимателни с хората, облечени във власт.

Ще се наблюдават прояви на неподчинение, митинги и протести. Понякога ще са доста агресивни. Търсете миролюбието в себе си, за да се прояви и в света.

Ако горепосочените влияния прекараме през ситата на Мъдростта, Истината и Любовта, то може да поднесем на хората и света едно цвете с прекрасен аромат.

От нас зависи!

Азарей, 2022


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички