Марс и Юпитер се сляха в Овен. Време е за нови проекти

Всички дейности, свързани с писане, издаване, пътуване, техника и нови технологии, е желателно да почакат до 3-ти юни

Марс и Юпитер се сляха в Овен. Време е за нови проекти | StandartNews.com

МАРС СЪВПАД ЮПИТЕР

На 29 май в 13:32 ч на небето се сляха планетите Марс и Юпитер в зодиакалния знак Овен. Съвпадът ще ви дари с физическа сила и прилив на енергия. Ще бъдете уверени и решителни, жизнерадостни и въодушевени. Ще работите с пълно себеотдаване. Активността и инициативността ще ви съдействат при разрешаване на различни проблеми. Вярвайте и ще успеете. Време е за започване на нови проекти.

Не забравяйте, че всички дейности, свързани с писане, издаване, пътуване, техника и нови технологии, е желателно да почакат до 3-ти юни, когато Меркурий ще стане директен.

Лесно ще се вдъхновявате за благородни дела. Старайте се да се фокусирате върху една задача или проект. Бъдете търпеливи и се стремете към  взаимоизгодни дела. Пазете се от  самонадеяност. Съперничеството и конкуренцията не са добри съветници. Внесете умереност в усърдието или апетитите си. Неразумният риск би довел до излишни главоболия и проблеми.   

През тези дни не бива да се взимат важни решения, засягащи бизнеса с чуждестранни партньори. Бъдете особено внимателни с хората, облечени във власт.

Ще се наблюдават прояви на неподчинение, митинги и протести. Понякога ще са доста агресивни. Търсете миролюбието в себе си, за да се прояви и в света.

Ако горепосочените влияния прекараме през ситата на Мъдростта, Истината и Любовта, то може да поднесем на хората и света едно цвете с прекрасен аромат.

От нас зависи!

Азарей, 2022

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай