Мария Илиева се изповяда с песен

Парчето „Любов“ е плод на лични емоции и преживявания

Мария Илиева се изповяда с песен | StandartNews.com

Голямата българска певица Мария Илиева избра празникът на любовта - Свети Валентин, за премиера на клипа на най-новата си песен - "Любов".

"Аз написах текста, музиката, аранжиментите на "Любов" и много благодаря на моите съмишленици, защото без тях нямаше да се случи. Когато са размити ценностите, когато живеем в контекст, в който душите ни не са толкова ведри, колкото ми се ще да бъдат, e много важно да отправяме силни послания. "Любов" е такова", каза Илиева пред bTV.

А първият слушател на новото парче на Мария е четиригодишният Александър.

"Моят син Александър, той е част от целия процес. И когато чу демото, което още нямаше думи, се заслуша и обърна повече внимание на тази песен отколкото на "Baby Shark", примерно, което беше голям комплимент за мен", каза певицата.

Текстът на "Любов" е плод на личните емоции и преживявания на певицата. Днес тя е влюбена, което й дава усещане за пълноценност.

"Може би "Една е любовта, с теб е съдба" - нещо, което сякаш всеки си мечтае да му се случи по най-пълноценния начин. Щастлива съм, че при мен се случи, за да ме вдъхнови да напиша тая песен", каза Илиева.

За певицата празник на любов е всеки ден, когато си с правилния човек. "Любовта е едно благословение, което получавайки, трябва да отглеждаме с много нежност и много старание - всеки ден всяка секунда. Не да намираме поводи, за да покажем символично колко обичаме, а да го правим буквално със всяко свое вдишване. Защото само това дава дългосрочен смисъл на този вид общуване."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай