Четвъртък,

Мария Илиева с първи думи за "Гласът", голяма закана

От: Агенция Стандарт -
1594
Мария Илиева с първи думи за "Гласът", голяма закана
A
A
A

Мария Илиева става треньор в "Гласът на България". Музикалният формат ще превземе ефира тази есен. Поредният сезон на "Гласът" ще е юбилеен и се очаква с огромно нетърпение от зрителите и хилядите феновете на предаването.

"Това идва в момент, в който се чувствам много готова - имам познания за пеенето, за музикалния бизнес и искам да предам това като треньор. Влизам като дебютант, но победителят тази година ще бъде от моя отбор", заяви певицата.

Мария Илиева е автор и продуцент и е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години – с ярък, характерен глас.

Песента й "Любов" се превръща в своеобразен химн на влюбените. 

"Много влюбени двойки я избраха за свой първи танц. Засипаха ме в социалните мрежи с видеа от този техен момент", споделя тя в студиото на "Тази неделя". Тази песен и още много други ще могат да чуят феновете й на живо в 13 български града, включени в новото турне на Мария Илиева. 

Без токчета и грим е Мария, когато е край децата си. 

"Аз съм си същата, няма гигантска разлика между артистичния и образа ми в ежедневието. След малкото спане нощем, може би съм малко по-нервна и не толкова усмихната. Но това прави животът интересен. "

Мисълта за близките й е това, което я балансира и й дава сили. Признава, че след раждането на дъщеря си е имала дълъг период на изтощение, в който не е можела да влезе в добра физическа форма.

"Това много ме напрягаше, защото човек на сцена и на екран трябва да изглежда добре. Тази борба с телесните измерения е доста напрягаща и изисква дисциплина. С помощта на разкошен екип от хора вече влязох в добра форма. Окуражавам всяка майка, която е дала живот и не се чувства добре, да погледне малко по-напред от деня, в който се чувсва зле. Толкова е прекрасно и осмислящо. Всичко можем да постигнем, ако се чувстваме осмислени и обичани, с дечица около нас."


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com