Мариана Попова: Ние сме сган

Певицата избухна срещу отношението към животните в страната

Мариана Попова: Ние сме сган | StandartNews.com

Мариана Попова никога не се притеснява да изкаже мнението си по най-директен начин. Певицата често коментира чувствителните теми в страната и не пести думи, независимо колко груби са те. Сега Попова избухна вербално в социалните мрежи срещу българския народ и отношението му към животните.

"От една седмица гледам, чета и не мога да повярвам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви ценности?! Стреляни, тровени, газени, измъчвани!!!!! Ние сме сган, която вари ракия и пука туршии насред свинарниците, в които живее! Каквото е отвън това е и отвътре. И ако ще господ да дойде да ни управлява просто ние си не ставаме!!!!", написа певицата във Фейсбук.

Мариана сподели и снимка на двете си кучета, които тя приюти преди няколко години. Попова е бясна, че в България никой не спазва законите и всеки си прави каквото поиска.

Последователите на певицата се съгласиха с острите й думи, но един от почитателите й изтъкна, че би било добре първо "да спрем системния геноцид над хората в страната". "Разбира се и това", отвърна му звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай