Мара Отварачката се готви за сватба № 3

Новото й гадже Мирослав Мерджанов е в пълна бойна готовност

Мара Отварачката се готви за сватба № 3 | StandartNews.com

Поп фолк певицата Мария е в трескава подготовка за сватба № 3 – това е най-новият слух в шоу бизнеса. Секси миньончето и гаджето й Мирослав Мерджанов вече оглеждали тузарски курорт, където да се случи церемонията, твърдят хора от обкръжението им. Бизнесменът бил готов на всичко за Отварачката – дори да се превърне в поредния й съпруг.  

Мерджанов е колега в лихварството на Веселин Денков-Весо Брадата, който бе обвинен в изнудване на длъжници. Избраникът на Мария явно печели съвсем прилично, след като неотдавна е похарчил 50 бона, за да угоди на любимата си, коментират из гилдията. Според запознати бъдещият младоженец ще олекне поне с още 50 бона – само че в евро, в името на блясъка, в който Мария си представя венчавката и купона след нея.

Първият мъж, за когото се омъжва Мария, е Димитър Андонов – бащата на дъщеря им Марая.  Благоевградският бизнесмен днес има ново семейство и две деца, като не иска да чуе за бившата си. Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да го доведе до пълен фалит. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.Следващият беше милионерският наследник Християн Гущеров. Тя обаче сложи рога на Хриси и бе позорно изхвърлена.Докато беше любовница на Ангел Свинаря, Мария шофираше джип „Мерцедес” за 200 000 лева със секси номера 6969, но след кончината на бизнесмена, звездата на „Пайнер” изненадващо се сдоби с по-скромен бял „Мерцедес” за 100 бона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай