Сряда,

Магията на пътешествията - пътеписи от БГ журналисти и писатели 

От: Стандарт -
A
A
A

Кой е градът, чиято управа е избрала за мото: "Да се радваш на живота целогодишно" ? Страшно ли е в Албания и с какво ще те нагостят в Сибир? На кое място живеят най-щастливите хора? Къде жените в Афганистан могат да свалят бурките и да запалят цигара без страх от порицание? Що е то LB и какво да направиш, ако пред вратата ти стои кафърски бивол?

Отговорите на тези и много други любопитни въпроси ще откриете в "Магията на пътешествията" /"СофтПрес"/.  В нея са събрани впечатленията на 33-ма от членовете на ABUJET - Асоциацията на българските журналисти и писатели по туризма.

Те пътуват и опознават местата чрез хората, с които се запознават. Когато опиташ храната и питието на своя домакин, слушаш неговата музика и научиш танците му, разстоянията изчезват. "Магията на пътешествията" не е гид със съвети накъде да тръгнете.  Тя е доказателство за интересните места, които ви очакват, когато решите да стегнете куфара.

С нея ще надзърнете в тайните на инките и балийците, ще прочетете за осмото чудо на света и легендите на литовците и словенците, ще научите за ключаря на Божи гроб и най-загадъчните пещери по света.  Гуджарат, Чинкуе тере, Ушуая, Байо Бей. От Куба, Аржентина и САЩ до Нова Зеландия и Хонконг. Непознати и интересни земи, приключения, нови ухания и звуци те зоват, читателю!   

Издателство СофтПрес 2018 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички