Лъжкиня ли е бившата на Джони Деп?

Върховният съд в Лондон чу ново разкритие в ползва на Джак Спароу

Лъжкиня ли е бившата на Джони Деп? | StandartNews.com

Съдебното дело между Джони Деп и издателя на вестник „Sun“ продължава за пореден ден на пълни обороти. Днес бившата асистентка на Амбър Хърд – бившата съпруга на актьора, която го обвинява в домашно насилие – е разкрила пред Върховния съд в Лондон шокираща новина, предадоха от DailyMail.

Кейт Джеймс, която е работила за Хърд от 2012 до 2015-а, твърди, че историята за издевателстване, която Амбър представя, всъщност не е нейна. Самата госпожица Джеймс е била жертва на изнасилване на 26-годишна възраст. През 2013-а тя разказала травмиращата случка на бившата си работодателка, след което Хърд си присвоила историята и я фалшифицирала за собствените си нужди.

Кейт допълва, че докато е работила за Хърд, актрисата всяка вечер изпивала обилни количества червено вино, след което започвала да й изпраща безкрайни обидни съобщения.

„Когато сутрините отивах у тях, навсякъде по пода беше пълно с празни бутилки. Между 2 и 4 през нощта тя ме обсипваше с обиди“, коментира Джеймс.

Кейт, която е работила за няколко знаменитости, признава, че Хърд е била най-малко известната й шефка. Тя изтъква, че Деп винаги е консумирал безалкохолна бира. Дамата нарича актьора спокоен и свит човек и никога не е ставала свидетел на физическа агресия от ничия страна в дома на звездите в Ел Ей, който е посещавала почти всекидневно. Джеймс твърди, че никога не е виждала синини или рани по тялото на Амбър, въпреки че я е виждала гола много пъти, докато актрисата се е издокарвала за снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай