Люси аут от "Ергенът" на крачка от финала. Какво посъветва Виктор

Дали той ще се вслуша в думите й, предстои да разберем

Люси аут от "Ергенът" на крачка от финала. Какво посъветва Виктор | StandartNews.com

В епизода на "Ергена" в четвъртък всички дами бяха поканени на групова среща, на която рисуваха Виктор първо като скулптура, а след като на картина. И на двете задачи най-добре се справи Виктория Капитонова, но останалите момичета също се постараха много и разкриха пред Виктор един свой неподозиран талант. Запътиха се към имението много радостни и вдъхновени.

На последващия коктейл Виктор осъществи индивидуални срещи с всички момичета без една - Александра. Най-вълнуваща и емоционална беше срещата му с Виктория Капитонова, на която засегнаха темата за бивши връзки и отношения, което я разплака за първи път. Тя сподели, че се е разделила с бившия си приятел, с когото е била цели 3 години само 6 месеца преди предаването, а причината - той не се чувствал готов да й предложи брак.

Дали това, че Александра нямаше среща с Виктор ще бъде фатално за избора му на Церемонията на розата? Оказва се, че не. Тя и Людмила останаха да се борят за последната роза, но именно Александра я получи.

Людмила си тръгна от предаването с усмивка и добри чувства.

"Не получавам роза, но съм щастлива, че участвах в това страхотно предаване, че се запознах с Виктор и го опознах що за човек е. Той е невероятен мъж, но нещата между нас сякаш се размиха. Не съжалявам, че нещата не се получиха", категорична е тя.

"Люси, благодаря ти за всичко", каза Виктор, сбогувайки се с нея, предава sofialive.

Людмила не пропусна да му каже нещо важно преди да си тръгне: "За да са красиви розите и да цъфтят, трябва да се премахнат плевелите". Людмила визира именно Александра, която според нея е "плевел", а розите са Дениз, Деница и Виктория Капитонова.

Дали Виктор ще се вслуша в думите й, предстои да разберем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай