Любовник на Даяна препускал гол из Кенсингтън

Нова книга разкрива сексуалните безумия на британската династия

Любовник на Даяна препускал гол из Кенсингтън | StandartNews.com

Новата кралска книга „Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle“ на Том Куин тръгва по книжарниците на 14 май и ще разкаже за семейните тайни, заключени зад стените на Кенсингтън.

Мемоарите са написани от гледната точка на персонала на двореца, който е пряк свидетел на всички случки – от изневери до скандали. Уинифред – псевдонимът на бивша служителка на двора – разкрива, че колкото и да се е опитвала да бъде потайна принцеса Даяна, тя и колегите й виждали всичко и просто се престрували, че нищо не се случва.

Уинифред разказва за един от любовниците на Даяна - Оливър Хор, който почина през 2018-а. Най-влиятелният търговец на ислямско изкуство в света редовно се криел полугол из коридорите на Кенсингтън. Принцеса Маргарет пък обичала да дразни съпруга си – графа на Сноудън Антъни Армстронг-Джоунс, като му разказва за любовните си афери.

„Това беше проблемът на Кенсингтън – всичко се знаеше, нищо не оставаше скрито – един от недостатъците на многобройния персонал и на бутафорното семейство. Непрекъснато някой се разхождаше гол – или нечий любовник, или нечий роднина на кралицата, който просто се е заключил извън стаята си. Маргарет и Даяна така и не се научиха, че колкото и да се доверяват на персонала, служителите винаги ще ги обсъждат зад гърба им“, коментира Уинифред.

Друг бивш служител на Кенсингтън – Рон, споделя, че Маргарет имала навика да крещи вулгарни псувни на висок глас, без да й пука кой я слуша. Мъжът признава, че не е очаквал сестрата на кралицата да знае някои от изразите, които е чувал да излизат от устата й, камо ли тя да ги използва толкова често.

„Със съпруга си непрекъснато се съревноваваха кой ще успее да преспи с повече хора. Положението беше толкова страшно, че когато Маргарет съблазни приятел на графа, той също побърза да влезе в леглото на жертвата. Антъни обикновено печелеше „споровете“ им, защото принцесата не знаеше как да реагира на факта, че е правил секс с мъже“.

Още един бивш служител твърди, че Даяна и Чарлз никога не били щастливи заедно, дори в началото. Той разкрива, че двамата започнали да се карат още от първия ден, в който се преместили в Кенсингтън.

„Инструктираха ни да сме дискретни. Стоял съм пред вратата им, чакайки шумът да стихне, за да вляза“, разказва мъжът.

Отново Уинифред споделя преживяванията си с Даяна, за която е работила през последните години от живота на принцесата.

„Тя искаше едновременно да бъде мегазвезда, каквато и беше преди да загине, но да запази анонимността си. Редовно напускаше двореца без предупреждение, което изправяше охраната на нокти и предизвикваше паника. Твърдеше, че това е нейната версия на „криеница“. Накрая обаче винаги се извиняваше за постъпката си. Обичаше да се дегизира, да седне на някоя публична пейка и просто да съзерцава хората. Една от най-коментираните случки в двореца беше, когато Даяна спокойно се настани до спящ бездомник. Той се събуди и започнаха да си говорят, защото човекът нямаше представа кой седи до него, а на нея не й пукаше. Дори й предложи от питието си, но тя учтиво отказа и продължиха да си бъбрят още 20 минути“, разказва жената.

Даяна обичала да се пече чисто гола по покривите на кралските сгради. Тя разчитала, че няма кой да я види. Един път обаче се изправила в цялата си натурална прелест за радост на двама работника. Мъжете се оказали джентълмени, поклонили й се и се обърнали. Това не я трогнало и тя не спряла да се радва на слънчевите лъчи. Когато хеликоптери прелитали над Кенсингтън, Даяна просто им махала с ръка, независимо че пилотите им оставали втрещени от гледката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай