Любовни стихове за Кавънч Татлъту

Любовни стихове за Кавънч Татлъту  | StandartNews.com

Къванч Татлъту смая Париж. Както вече се знае, световноизвестният секссимвол на съседите се ожени за дизайнерката Башак Дизер в посолството на родината си във френската столица. Тържеството е било стилно издържано в тесен кръг от 40 роднини и приятели. Сред гостите обаче е липсвала свекървата - поради неразположение дамата е наблюдавала церемонията в скайп. Първоначалният вариант бил звездната двойка да се венчае в деня на влюбените - 14-и февруари. После обаче се наложило преместване във времето. Къванч, който е врял и кипял в светския протокол, не се е скрил от папараците в Париж, а е позирал пред тях в компанията на съпругата си. След това е побързал да зарадва феновете със снимка във Фейсбук с лого "И заживели щастливо".

Актьорът, станал любим на бг зрителите с ролите си в "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", се ожени за Дизер след 3-годишна връзка. Именно професията й става причина да се срещне с бъдещия си мъж. Башак е работила за някои от най-известните сериали като стилист. Всъщност ги запознава бившата годеница на Татлъту - "Мис Свят" Азра Акън. След това актьорът препоръчва новата си позната за дизайнер на "Забранения плод". Башак има своя марка и бутици из цяла Турция. Завършила е "Мода" в Истанбул и кара стаж в Милано, Париж и Рим. Освен че е избирала тоалетите на най-големите звезди в Турция, Дизер е обличала и редица чужди знаменитости. Първият й брак продължава едва 4 месеца. Три години са й нужни, за да се разведе с вече бившия си съпруг. Затова на Кавънч му е било трудно да я убеди да му стане съпруга и по документи. Мястото на сватбата им не е случайно. Башак е влюбена в Париж и френската култура. Меденият месец на младоженците ще бъде обиколка из Европа по дестинации, които са сравнително по-малко популярни.

Тези дни Дизер посвети стихотворение на съпруга си във Фейсбук. Красавицата се вдъхновила от ролята му в "Сънят на пеперудата". Тя сподели в профила си в социалната мрежа част от стихосбирката на известния турски поет Музаффер Тайип Услу "Една любовна поезия". Откъсът гласи: "Имаш един аромат на топли летни вечери... В ръцете ми ли си, в косите ли, в очите ли? Не знам. Очите ти ме пренасят в една топла лятна вечер... Един ще намеря свой герой, на когото да посветя поезията си...". Любопитно е, че именно по мотиви от произведения на турския класик е бил създаден филма, в който Кавънч участва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай